Τελευταία ενημέρωση 19:27, 08 Ιουν 2023

Νέο μοντέλο διοίκησης στον «Όμιλο»

Κατηγορία ΑΟ Περιστερίου
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πραγματοποιήθηκε χθες στα γραφεία του συλλόγου  η Γενική Συνέλευση του  ΑΟ Περιστερίου  χωρίς  να υπάρχει απαρτία αλλά με παρόντα αρκετά μέλη όπου εγκρίθηκε ο οικονομικός και διοικητικός απολογισμός της απερχόμενης διοίκησης.

 

Συμφωνήθηκε απ’ όλα τα μέλη ο προγραμματισμός για τα επόμενα χρόνια ο οποίος θα είναι συλλογικός και θα βοηθούν την ομάδα ηθικά και υλικά όλο και περισσότεροι άνθρωποι. Μέσα από την διαδικασία εξελέγη μια διοικούσα επιτροπή η οποία θα τρέξει όλες τις εκκρεμότητες του συλλόγου και το χτίσιμο της ομάδας.

Λόγω του ότι τα μέλη εκτός της διοικούσας επιτροπής είναι συνέχεια κοντά στην ομάδα είναι σίγουρο ότι αυτή η βοήθεια θα υπάρχει, θα είναι πραγματική και συνεχής η στήριξη που θα παρέχεται.

Ενδεικτικά τα μέλη που υποσχέθηκαν την εύρυθμη λειτουργία του συλλόγου είναι οι ΑΦΟΙ ΠΛΕΣΤΗ, ΜΠΑΡΟΥΣΗΣ ΒΑΣ.  ΔΑΙΜΟΝΑΚΟΣ ΒΑΣ, . ΒΑΡΕΛΑΣ ΑΝΔΡ. , ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚ, ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜ. , ΖΑΦΕΙΡΗΣ ΣΤ. , ΤΡΩΪΑΝΟΣ ΠΑΝ. , ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΙΩΑΝ. και ΘΑΝΑΣΗΣ, ΒΛΑΧΟΣ ΚΩΝ. , ΚΑΖΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΧΑΡ. , ΜΠΡΑΧΟΣ ΣΑΚ., ΠΡΙΓΓΟΥΡΗΣ ΓΕΩΡ. , ΒΙΔΑΛΗΣ ΙΩΑΝ. , ΚΕΛΑΦΑΣ Δ. , ΛΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚ. , ΜΑΡΑΝΤΙΔΗΣ ΧΡ. , ΜΩΡΑΪΤΗΣ Π., ΧΩΡΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ Γ. , ΦΙΛΗΣ ΘΑΝ. , ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ ΑΝΤ. και πολλοί άλλοι.

Όπως κανείς μπορεί να αντιληφθεί ο σύλλογος αλλάζει σελίδα στηριζόμενος στην πολυμετοχικότητα δυναμώνοντας σιγά-σιγά σ’ όλους τους τομείς.

Την Διοικούσα επιτροπή απαρτίζουν οι ΚΟΥΛΟΥΡΙΔΗΣ ΚΩΝ. , ΤΣΙΛΕΠΗΣ ΔΗΜ., ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΓΕΩΡ. , ΝΑΝΟΣ ΝΙΚ. , ΔΟΥΛΗΣ ΙΩΑΝ.  και ΜΟΥΣΤΗΣ ΔΗΜ. Οι ανωτέρω θα ασχοληθούν από σήμερα κιόλας με τα θέματα των προπονητών και ποδοσφαιριστών έχοντας την πλήρη υποστήριξη και κάλυψη όλων.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Τέλος ο Σάσσαλος, σε αναζήτηση προπονητή »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio

Δημοφιλέστερα

Ελεύθερος ο Μάζης

Ελεύθερος ο Μάζης

08 Ιουν 2023 Φοίνικας

Σπανούλης: «Η 3η θέση ο μεγάλος στόχος»

Σπανούλης: «Η 3η θέση ο μεγάλος στό…

08 Ιουν 2023 ΓΣ Περιστερίου

«Τέλος» ο Χριστόπουλος!

«Τέλος» ο Χριστόπουλος!

08 Ιουν 2023 Άγιος Ιερόθεος

Ο Ατρόμητος γιορτάζει τα 100  χρόνια και ο.Σπανός τα 18

Ο Ατρόμητος γιορτάζει τα 100 χρόνι…

07 Ιουν 2023 ΠΑΕ Ατρόμητος

Τρεις ανανεώσεις!

Τρεις ανανεώσεις!

07 Ιουν 2023 Χρυσούπολη

Το λάβαρο ας είναι έτοιμο για να το κρεμάσουμε!

Το λάβαρο ας είναι έτοιμο για να το…

07 Ιουν 2023 ΓΣ Περιστερίου

Διαζύγιο με 11 παίκτες!

Διαζύγιο με 11 παίκτες!

07 Ιουν 2023 Ήφαιστος

Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας