Τελευταία ενημέρωση 02:52, 26 Απρ 2024

«Έλαμψε» ο Ατρόμητος στο τουρνουά του ΠΑΟΚ

Κατηγορία Γυναικείο
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Γεμάτη γνώση και εμπειρίες επέστρεψε η αποστολή του Ατρόμητου που εκπροσωπήθηκε με το τμήμα των Κορασίδων στο 1o τουρνουά που διεξήχθη στη Θεσσαλονίκη με την στήριξη του ΠΑΟΚ.

Ο Ατρόμητος είχε αποστολή από 21 κορίτσια τα οποία χωρίστηκαν σε δύο ομάδες, μια ομάδα από κορίτσια γεννημένα από το 2001 μέχρι το 2005 (έπαιξαν σε γήπεδο 8Χ8) και μια άλλη ομάδα με κορίτσια από το 1999 μέχρι το 2001 (11Χ11). Κάποια κορίτσια συμμετείχαν και στα δύο γκρουπ.

Στόχος του ταξιδιού ήταν να δουν οι υπεύθυνοι της γυναικείας ομάδας Στέλλα Μουζάκη και Τάσος Τράγος την δομή και την οργάνωση του πρωτοπόρου στο κομμάτι των Ακαδημών ΠΑΟΚ κι επιπλέον να τεστάρουν την πρόοδο και το επίπεδο της ακαδημίας του Ατρόμητου που συμπληρώνει τρία χρόνια λειτουργία απαριθμώντας 32 κορίτσια, ενώ είχε ξεκινήσει με δέκα.

Την πρώτη μέρα του τουρνουά ο Ατρόμητος αντιμετώπισε τον ΠΑΟΚ στο γήπεδο 8χ8 και ήρθε ισόπαλος 3-3 ενώ στο 11Χ11 και στην κορυφαία στιγμή ο Ατρόμητος κέρδισε τον ΠΑΟΚ με 3-1. Τα κορίτσια πραγματικά κατέθεσαν την περιστεριώτικη ψυχή τους και έφθασαν σε μια μεγάλη νίκη απέναντι σε ένα τακτικά ισχυρότερο αντίπαλο.

 Τη 2η μέρα του τουρνουά έγιναν οι εξής αγώνες (8Χ8) ΠΑΟΚ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 4-1, ΛΑΡΙΣΑ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ  3-4 και στο (11Χ11) ΠΑΝΣΕΡΑΙΚΗ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 0-0, ΛΑΡΙΣΑ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 0-0.

Τα κορίτσια που είχαν αντίπαλο και την κούραση κυριολεκτικά αρνούνταν να χάσουν αντιμετωπίζοντας τις ισχυρές γυναικείες ομάδες της Πανσερραϊκής και της Πρωταθλήτριας Γ’ Εθνικής Λάρισας. Τα μικρότερα κορίτσια έδειξαν μεγάλη διάθεση και δυνατά στοιχεία στο παιχνίδι του. Στον απολογισμό αυτού του τουρνουά κι ενώ η ομάδα γεύθηκε τη χαρά της 1ης θέσης «κρατάει» τα κέρδη του ταξιδιού και τις εμπειρίες που θα τις μετατρέψει σε κίνητρο για τη νέα χρονιά.

Ο Ατρόμητος ευχαριστεί θερμά τον ΠΑΟΚ για τη φιλοξενία. Η αποστολή επέστρεψε στην Αθήνα πιο σοφή και με τη διάθεση να αξιοποιήσει τα πάντα από την λειτουργία και το επίπεδο οργάνωσης του ΠΑΟΚ.

 

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 09 Ιούνιος 2015 13:06
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Ώρα Final 4, οι γυναίκες αύριο με ΠΑΟΚ! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας