Τελευταία ενημέρωση 08:45, 25 Μαϊ 2024

«Προσπαθούμε να κάνουμε κάτι δυνατό»

Κατηγορία ΓΣ Περιστερίου
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Μετά το τέλος του αγώνα με τον ΠΑΟΚ, ο προπονητής του Περιστερίου bwin Βασίλης Σπανούλης, δήλωσε: «Συγχαρητήρια στην ομάδα μου για την προσήλωση της στο παιχνίδι και για τον τρόπο που εκτέλεσε το πλάνο μας. Είναι δύσκολο για μια καινούργια ομάδα όπως είμαστε εμείς φέτος μετά από μια τόσο μεγάλη πρόκριση εναντίον της Ρίτας να είμαστε τόσο συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι της εβδομάδας, απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα που επίσης προέρχονταν από μια μεγάλη νίκη. Κάναμε ένα εξαιρετικό παιχνίδι και τους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια».

Στο flash interview μετά το τέλος του αγώνα στην κάμερα της ΕΡΤ, ο Βασίλης Σπανούλης, σχολίασε: «Εμείς βάζουμε τα όρια στη δική μας ομάδα. Ο ΠΑΟΚ είναι μια πολύ καλή ομάδα, που προερχόταν από ένα μεγάλο αποτέλεσμα. Ήμασταν σοβαροί και παίξαμε καλό μπάσκετ. Τα παιδιά έχουν καταλάβει τι θέλουμε να κάνουμε και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Προσπαθούμε να κάνουμε κάτι δυνατό στο Περιστέρι bwin. Η δουλειά μας φαίνεται στο γήπεδο μετά από 5 μήνες».

Από την πλευρά του ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Φώτης Τακιανός, επισήμανε: «Ήταν ένα πολύ κακό παιχνίδι για μας και λόγω εμφάνισης και αποτελέσματος. Προσπαθώντας να βάλουμε στη σειρά γιατί η ομάδα μας παρουσιάστηκε με αυτό το πρόσωπο, θα πρέπει να ξεκινήσουμε από την πρώτη φάση του αγώνα, όπου χάνουμε για ακόμη μία φορά παίκτη, τον βασικό μας ψηλό και μετά από λίγα λεπτά χάνουμε έναν ακόμη περιφερειακό μας τον Μπελιάουσκας».

Και πρόσθεσε: «Με το μικρό ρόστερ που έχουμε, φάνηκε ότι ήταν δισεπίλυτα αυτά τα προβλήματα για μας. Ακόμη κι όταν επέστρεψε στο παιχνίδι ο ΜακΝίς έδειχνε να μην πατάει καλά. Το Περιστέρι bwin ήταν αποδοτικό στην επίθεσή του, έχει βάθος, ενώ εμείς ήμασταν πολύ άστοχοι στα τρίποντα. Υπήρχε έλλειμμα συγκέντρωσης, αλλά αυτό έγινε μεγαλύτερο όταν εμφανίστηκε και η κούραση στην ομάδα».

Και ο Φώτης Τακιανός, κατέληξε: «Ανεξάρτητα από όλα αυτά, η εικόνα μας ήταν κάκιστη. Η συγκέντρωση μας φωτογραφίζει και τη διαφορά που υπάρχει στο παιχνίδι. Πρέπει να ηρεμήσουμε, να συνέλθουμε, γιατί μας περιμένει ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και περισσότερο έτοιμοι για το παιχνίδι της Τρίτης. Συγχαρητήρια στο Περιστέρι bwin για την πρόκρισή του στο Top16 του BCL».

Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας