Τελευταία ενημέρωση 05:32, 18 Ιουλ 2024

Μεγάλη βραδιά, ΓΣΠ για μεγάλη πρόκριση!

Κατηγορία ΓΣ Περιστερίου
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Μια μεγάλη ευρωπαϊκή βραδιά έρχεται αύριο στην πόλη μας και την φέρνει ο ΓΣΠ που θα υποδεχθεί την Λε Μαν στην προτελευταία αγωνιστική της πρώτης φάσης του Basketball Champions League (6/12, 19:30, Cosmote Sport 4).

Απέναντι στους Γάλλους το κίνητρο είναι ένα και μοναδικό: Οι «κυανοκίτρινοι» θέλουν τη νίκη για να περάσουν στην επόμενη φάση του BCL, σε μια αναμέτρηση με μεγάλο βαθμό δυσκολίας. Γι' αυτό απαιτείται γεμάτο γήπεδο με παλμό και στήριξη για να καταλάβουν οι «πουρκουάδες» γιατί δεν έχουν τύχη μέσα στο Περιστέρι.

«Έχουμε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα όπως είναι η Λε Μαν. Παίζουν καλό μπάσκετ, είναι σκληρή ομάδα που αρέσκεται να παίζει γρήγορα και επιλέγει αρκετές φορές να επιτίθεται με παιχνίδι ένας εναντίον ενός» υποστήριξε ο Νεμάνια Ντάνγκουμπιτς για την αναμέτρηση με την Γαλλική ομάδα.

Και συμπλήρωσε: «Εμείς, πρέπει να είμαστε σκληροί στην άμυνα και να προσπαθήσουμε να παίξουμε το παιχνίδι μας, προκειμένου να προστατεύσουμε την έδρα μας.

Ξέρουμε ότι στον όμιλό μας όλες οι ομάδες είναι ανταγωνιστικές και η κάθε νίκη είναι σημαντική τώρα, οπότε θα δώσουμε τα πάντα για να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Έχει ένα ακόμη...κανονάκι πρόκρισης! »
Hatzi
SmartCity

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio

Δημοφιλέστερα

Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας