Τελευταία ενημέρωση 07:44, 21 Ιαν 2020

Μαρούλης: «Νίκη στις πιο δύσκολες συνθήκες»

Κατηγορία ΓΣ Περιστερίου
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(6 ψήφοι)

Σε συζήτηση που είχαμε με τον Αρσένη Μαρούλη, πρώτο προπονητή της Υδατοσφαίρισης του Γ.Σ. Περιστερίου , είχαμε την ευκαιρία να μοιραστεί μαζί μας τις απόψεις του και το όραμά του για το άθλημα της υδατοσφαίρισης στην πόλη μας και την πορεία του Γ.Σ. Περιστερίου στο WaterPolo τα επόμενα χρόνια.

«Θα μπορούσα να πω ότι είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια των αθλητών και των αθλητριών μας για αυτή την χρονιά. Μέσα από πολλές δυσκολίες καταφέραμε να μείνουμε πάνω στο πλάνο μας και να δημιουργήσουμε τις βάσεις για ένα πολύ δυνατό ξεκίνημα από Σεπτέμβριο. Το μεγαλύτερο πρόβλημά μας είναι ότι η Υδατοσφαίριση δεν είναι ένα τόσο γνωστό άθλημα στον κόσμο του Περιστερίου. Σιγά – σιγά όμως η δουλειά που κάνουμε φαίνεται και όλο και περισσότερος κόσμος αρχίζει να δείχνει ενδιαφέρον. Και σε αυτή την προβολή μας έχετε βοηθήσει σημαντικά και εσείς!

Ο Γ.Σ. Περιστερίου θα ξεκινήσει σύντομα μία καμπάνια ενημέρωσης των παιδιών των Δημοτικών σχολείων της πόλης μας ώστε να γνωρίσουν από κοντά όχι μόνο την μαγεία της ενασχόλησης με το WaterPolo αλλά και την μοναδική εμπειρία και τα οφέλη που προσφέρει ο υγρός στίβος.

Στο πενταετές μας πλάνο αποτυπώνονται ξεκάθαρα οι σκέψεις , οι φιλοδοξίες και το όραμά μας για την δημιουργία μίας σύγχρονης σχολής Υδατοσφαίρισης στην πόλη του Περιστερίου. Θέλουμε τα παιδιά μας να ασχοληθούν οργανωμένα με το άθλημα, να αναπτυχθούν και να καθιερωθούν μέσα από την ομάδα τους, τον Γ.Σ. Περιστερίου και να σταματήσει αυτή η εσωτερική μετανάστευση αθλητών, φαινόμενο που απασχολεί πολλές ομάδες του χώρου, όπου αθλητές με προοπτική κυνηγούν πολλές φορές το όνειρό τους σε άλλες ομάδες , επειδή δεν τους παρουσιάζεται η προοπτική για κάτι καλύτερο στην δική τους. Σε αυτές τις περιπτώσεις λίγοι είναι οι αθλητές και οι αθλήτριες που πραγματικά προχωρούν. Οι περισσότεροι εγκαταλείπουν στα μέσα της διαδρομής γιατί ανακαλύπτουν ότι δεν ήταν τελικά τα πράγματα όπως τα είχαν φανταστεί. Αυτό αποτελεί αθλητική αιμορραγία και στόχος μας είναι να σταματήσει . Και μιλάω αποκλειστικά για τον Γ.Σ. Περιστερίου.

Εμείς μπορούμε και να αναπτυχθούμε και να προσφέρουμε αθλητικά στην πόλη και στα παιδιά αλλά και να πραγματοποιήσουμε τα όνειρα μας! Και μπορούμε γιατί έχουμε πρόγραμμα και πλάνο. Εξάλλου η μεγάλη πρόκληση για έναν προπονητή δεν είναι να αναλαμβάνει έτοιμες ομάδες, αλλά να έχει την δύναμη, τις γνώσεις και το πάθος να φτιάχνει ομάδες! Είμαι περισσότερο από σίγουρος ότι το μέλλον του Περιστερίου στην Υδατοσφαίριση θα είναι λαμπρό… και όσοι επενδύσουν πάνω μας θα είναι συμμέτοχοι μίας μοναδικής στα χρονικά πετυχημένης πορείας! Αυτή είναι και η μαγεία του αθλητισμού… η νίκη στις πιο δύσκολες συνθήκες…!!! Σκεφτείτε το και θα δείτε ότι έχω δίκιο!>>

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 09 Ιούνιος 2015 13:43
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: 1ο All Star Game Υδατοσφαίρισης! »
Leventis kreopoleio
ACS Περιστερίου

Δημοφιλέστερα

Τα είπαν παίκτες κι οπαδοί!
Η Κ17 πέρασε τον Απόλλωνα (1-0) και πλησίασε τη 2η θέση!

Η Κ17 πέρασε τον Απόλλωνα (1-0) και…

20 Ιαν 2020 ΠΑΕ Ατρόμητος

Διπλό με ανατροπή στο Ελ-Πάσο!

Διπλό με ανατροπή στο Ελ-Πάσο!

19 Ιαν 2020 Άγιος Ιερόθεος

βββ

βββ

19 Ιαν 2020 Βόλεϊ

Δεν προπονήθηκε ο Χάτσερ

Δεν προπονήθηκε ο Χάτσερ

19 Ιαν 2020 ΓΣ Περιστερίου

Με Απόλλωνα αύριο η Κ17!

Με Απόλλωνα αύριο η Κ17!

19 Ιαν 2020 ΠΑΕ Ατρόμητος

Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας