Τελευταία ενημέρωση 01:15, 19 Απρ 2024
Κατηγορία ΠΑΕ Ατρόμητος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Τελευταίος αγώνας της σεζόν και ο Ατρόμητος είναι έτοιμος να δώσει την μάχη του με τον ΠΑΟ ,  στο Περιστέρι(20.30) με την νίκη να είναι μονόδρομος!

H ομάδα του Νιόπλια καλείται να πάρει ακόμα μια σημαντική νίκη,αλλά αυτή η νίκη μπορεί να φέρει και την δεύτερη θέση στα Play off!Όλοι στο στρατόπεδο του Ατρόμητου είναι έτοιμοι για να δώσουν την μάχη αλλά και να κλείσουν την χρονιά με αισιοδοξία δίνοντας χαρά στον κόσμο τους!

O Παναθηναικός μπορεί να θεωρείται αδιάφορος αλλά δεν είναι,διότι οι παίκτες που θα αγωνιστούν θέλουν να αποδείξουν πως μπορούν να έχουν μια θέση στο ''Τριφύλλι''! Ο Αστέρας αντιμετωπίζει στην Τρίπολη τον ΠΑΟΚ και με νίκη η ισοπαλία θα είναι αυτός που θα τερματίσει δεύτερος,ενώ σε περίπτωση ήττας και νίκης του Ατρόμητου επί του ΠΑΟ,τότε το αστέρι θα είναι αυτό που θα πάρει  την δεύτερη θέση.

Το σημερινό ματς είναι δύσκολο,παρά τις απουσίες και οι παίκτες πρέπει να δώσουν απαραίτητη συγκέντρωση σε ολόκληρο το 90λεπτο ωστέ να επιτευχθεί ο στόχος που δεν είναι άλλος απο την νίκη.

Στην διάθεση του Νιόπλια είναι 19 παίκτες με τον Αγκουαζί να μένει εκτός λόγω τιμωρίας ενώ επέστρεψαν οι Λαζαρίδης και Δημούτσος.

Απο την αντίθετη πλευρά Ατζαγκούν, Πράνιτς, Πέτριτς, Ζέκα, Μπούρμπος, Στιλ και Μπεργκ είναι εκτός.Επίσης την τιμωρία του,θα εκτίσει  ο Ταυλαρίδης και τραυματίας είναι ο Κλωναρίδης.

''Ατρόμητος είσαι μπορείς''!!!

Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 07 Ιούνιος 2015 15:08
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Ξανά Ευρωπαίος αλλά και πάλι άτυχος! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας