Τελευταία ενημέρωση 13:41, 24 Φεβ 2024

Voucher Εργαζομένων & Ανέργων - 1.000€

Κατηγορία Θέματα
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
 
 

 

VOUCHER 1000 ευρώ

για ανέργους σε πράσινες και ψηφιακές δεξιότητες

Αναμένεται  πρόγραμμα 1000 ευρώ και για εργαζομένους.

 

Σχετικά με την έναρξη του επιδοτούμενου προγράμματος ΔΥΠΑ για ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ, που αναμένεται να ξεκινήσει τις επόμενες εβδομάδες και για υποβολή της αίτησή σας στην ηλεκτρονική πλατφόρμα voucher.gov.gr θα είμαστε σε συνεχή επικοινωνία για την ενημέρωσή σας .

 

Όσον αφορά στο πρόγραμμα ΔΥΠΑ για ΑΝΕΡΓΟΥΣ που ξεκινάει αύριο και ίσως ενδιαφέρει μέλη του περιβάλλοντός σας:

 

Την Τετάρτη 18.10.2023 από τις 2μ.μ. και μετά θα ανοίξει η πλατφόρμα εγγραφής ΑΝΕΡΓΩΝ ΩΦΕΛΟΥΜΕΝΩΝ ΓΙΑ ΚΑΤΑΡΤΗΣΗ «Προγράμματα αναβάθμισης δεξιοτήτων και επανακατάρτισης σε κλάδους υψηλής ζήτησης με έμφαση στις ψηφιακές και πράσινες δεξιότητες» συνολικής διάρκειας έως 200 ώρες και εκπαιδευτικό επίδομα έως 1000 ευρώ. στην σελίδα voucher.gov.gr

 

Για να υποβάλετε την αίτησή σας.

 

1. Εγγραφή στο Μητρώο Ωφελουμένων κατάρτισης μέσω των Κ.Ε.Δι.Βι.Μ των Α.Ε.Ι. και των αδειοδοτημένων Κ.Δ.Β.Μ. (Άνεργοι Ωφελούμενοι)

2. κάνετε είσοδο στον παραπάνω σύνδεσμο, με τους κωδικούς taxisnet

3. Συμπληρώνετε προσεκτικά όλα τα πεδία της αίτησης . Για την εξασφάλιση της θέσης σας στο Πρόγραμμα θα πρέπει να έχετε σε ετοιμότητα τα παρακάτω έγγραφα που θα χρειαστεί να ανεβάσετε στο σύστημα

Τα έγγραφα που πρέπει να είναι σε μορφή pdf είναι τα παρακάτω:

Α) ΔΕΛΤΙΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ (και οι δύο όψεις)

Β) ΤΙΤΛΟ ΣΠΟΥΔΩΝ

Γ) Τέλος θα σας ζητηθεί μια Υπεύθυνη Δήλωση μέσω gov.gr η οποία όμως πρέπει να έχει ημερομηνία από την έναρξη της πρόσκλησης και μετά με το εξής κείμενο:

«α. Δεν παρακολουθώ και δεν έχω παρακολουθήσει άλλο πρόγραμμα κατάρτισης που χρηματοδοτείται από το Ταμείο Ανάκαμψης & Ανθεκτικότητας, στο πλαίσιο της δράσης 16913 «SUB 2: Οριζόντια Προγράμματα αναβάθμισης δεξιοτήτων για στοχευμένες πληθυσμιακές ομάδες»

β. Δεν έχω παρακολουθήσει πρόγραμμα κατάρτισης στο ίδιο αντικείμενο κατά τα τελευταία δύο (2) έτη πριν από τη δημοσίευση της παρούσας πρόσκλησης» Η υπεύθυνη δήλωση απευθύνεται προς ΔΥΠΑ

ΠΡΟΣΟΧΗ : Η υπεύθυνη δήλωση πρέπει να είναι συμπληρωμένη με όλα τα στοιχεία που απαιτούνται (π.χ. όνομα και επώνυμο γονέων ).

4. Επιλέγετε Υποβολή της αίτησης Η αίτησή σας αναγράφει τον «Κωδικό Αριθμό Υποβολής Αίτησης Συμμετοχής» (ΚΑΥΑΣ), καθώς και την ακριβή ημερομηνία και ώρα υποβολής της. Ο κωδικός ΚΑΥΑΣ είναι αυστηρά προσωπικός και μοναδικός για κάθε αίτηση συμμετοχής, χορηγείται αυτόματα από το οικείο μηχανογραφικό σύστημα με την υποβολή της, αποτελεί το αποδεικτικό της υποβολής της και χρησιμοποιείται αντί για το ονοματεπώνυμο του αιτούντος σε όλα τα έγγραφα (Μητρώα, επιταγή κατάρτισης, κ.ά.).

Εκδήλωση ενδιαφέροντος (για όσους μένουν στην Αττική) στο ΚΔΒΜ ΠΑΠΑΔΕΑ ΕΔΩ για το επίδομα και την κατάρτιση.

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 19 Οκτώβριος 2023 18:54
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας