Τελευταία ενημέρωση 23:55, 23 Απρ 2024

Με μεγάλη επιτυχία το συνέδριο του Α.Σ.Δ.Α. στο Περιστέρι!

Κατηγορία Θέματα
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Mε επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι εργασίες του Συνεδρίου του Δικτύου Κοινωνικής Καινοτομίας με τίτλο «Απολογισμός του Δικτύου Κοινωνικής Καινοτομίας: Η πορεία για τη διαμόρφωση μιας Ανοιχτής και Ευρείας Κοινωνικής Συμμαχίας στη Δυτική Αθήνα».

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι εργασίες του Συνεδρίου που διοργάνωσε ο Αναπτυξιακός Σύνδεσμος Δυτικής Αθήνας (ΑΣΔΑ) στο πλαίσιο των Δράσεων Κοινωνικής Ένταξης της ΒΑΑ/ΟΧΕ Δυτικής Αθήνας 2014-2020.

Το Συνέδριο με τίτλο «Απολογισμός του Δικτύου Κοινωνικής Καινοτομίας: Η πορεία για τη διαμόρφωση μιας Ανοιχτής και Ευρείας Κοινωνικής Συμμαχίας στη Δυτική Αθήνα» πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 20 Ιουλίου 2023 στο Πολιτιστικό – Συνεδριακό κέντρο Δημαρχιακού Μεγάρου Περιστερίου. 

Το περιεχόμενο της εκδήλωσης αφορούσε στην αποτίμηση των αποτελεσμάτων του Δικτύου Κοινωνικής Καινοτομίας (www.socialinnovationforum.gr ), την παρουσίαση καλών πρακτικών από τους Δήμους της Δυτικής Αθήνας, την προβολή ψηφιακών ιστοριών από τις Δράσεις και τις Συνέργειες Κοινωνικής Ένταξης / Συμπερίληψης, Πρόληψης και Αντιμετώπισης των Διακρίσεων  και της Υλικής Στέρησης των Δήμων της Δυτικής Αθήνας.

Το βήμα δόθηκε στα Στελέχη Δήμων και Αναδόχων των Διαδημοτικών Δικτύων των Δήμων της Δυτικής Αθήνας καθώς και στους Επιστήμονες του Δικτύου Κοινωνικής Καινοτομίας, οι οποίοι αναφέρθηκαν στα προγράμματα των κοινωνικών υπηρεσιών αλλά και στις ανάγκες βελτίωσης της κοινωνικής πολιτικής στη Δυτική Αθήνα.

Το Συνέδριο μεταδόθηκε διαδικτυακά και είναι διαθέσιμο στο link:https://www.youtube.com/watch?v=yeFgvoSZXP8&ab_channel=ProotosDigitalCreativeFacilities

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 31 Ιούλιος 2023 12:44
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας