Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Το «εξοχικό» του άνοιξε πάλι την όρεξη!

Κατηγορία ΠΑΕ Ατρόμητος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Λέτε; Λέτε έστω και στα τελευταία ματς της χρονιάς να του χαμογελάσει επιτέλους η τύχη και να πανηγυρίσει την συμμετοχή του στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ; Γιατί όχι.

 

Ο Ατρόμητος επέστρεψε στο «εξοχικό» της Τούμπας, έπειτα από δύο – τρεις παρενθέσεις νικώντας απόψε δίκαια τον ΠΑΟΚ στην 5η αγωνιστική των play offs με σκορ 1-0 και τώρα όλα θα κριθούν την ερχόμενη Κυριακή. Το εξοχικό του άνοιξε δηλαδή την όρεξη καθώς με νίκη επί του αδιάφορου Παναθηναϊκού την ερχόμενη Κυριακή και ήττα του Αστέρα στην Τρίπολη από τον ΠΑΟΚ παίρνει τη δεύτερη θέση και το καλό ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Το θέμα είναι αν μπορεί ο ΠΑΟΚ. Μπορεί; Με βάση την εικόνα του σε αυτή τη διαδικασία δεν μπορεί. Αλλά μπάλα είναι και όλα γίνονται. Ο Ατρόμητος μπορεί με ΠΑΟ, το θέμα είναι να μπορέσει ο ΠΑΟΚ που έχει ένα κίνητρο. Αν κερδίσει στην Τρίπολη θα καταταγεί τρίτος, αφήνοντας τέταρτο τον Αστέρα και θα παίξει ένα προκριματικό και θα ξεκουραστεί μερικές μέρες παραπάνω. Δύσκολο αλλά όχι ακατόρθωτο.

Το θέμα βέβαια για τον Ατρόμητο είναι ότι αν χάσει τελικά τη δεύτερη θέση θα είναι αυτοκτονία γιατί ήταν η καλύτερη ομάδα από την τριάδα με Αστέρα και ΠΑΟΚ. Στο Περιστέρι έπρεπε βάσει εικόνας να κερδίσει και τους δύο, στην Τρίπολη το λιγότερο δεν έπρεπε να χάσει. Ειδικά τα ματς με τον Αστέρα, ,με τον χειρότερο του Αστέρα ήταν όλη η δουλειά.

Σημασία πάντως έχει ότι απόψε οι παίκτες του Ατρόμητου έδειξαν χαρακτήρα, έκαναν το καθήκον τους και νίκησαν δίκαια με ωραίο γκολ του Τάσου Καραμάνου από ασίστ του Κατσουράνη στις καθυστερήσεις του α’ μέρους. Από την στιγμή που ο Ατρόμητος έβαλε πρώτος γκολ, δύσκολα θα έχανε γιατί ο ΠΑΟΚ δεν είχε τα κουράγια και τις δυνάμεις να τον κυνηγήσει. Στην επανάληψη, ο Νιόπλιας με σωστές κινήσεις «κούμπωσε» το παιχνίδι σε ένα εύκολο όπως εξελίχθηκε «διπλό» καθώς ο Γκορμπούνοφ σε ελάχιστες περιπτώσεις είδε την εστία του να απειλείται.

ΠΑΟΚ (Γεωργιάδης): Ιτάνζ, Κίτσιου, Βίτορ, Τζαβέλλας, Ρατς (68' Κόστα), Κάτσε, Τζιόλης, Κωνσταντινίδης, Μακ (53' Πόζογλου), Παπαδόπουλος (58' Περέιρα), Αθανασιάδης.

Ατρόμητος (Νιόπλιας): Γκορμπούνοφ, Κιβρακίδης, Λαζαρίδης, Φυτανίδης, Νάστος, Κατσουράνης, Πίτου Γκαρσία (68' Μπρίτο), Ούμπιδες (90' +1' Κούρος), Μπάλλας, Καραμάνος (75' Αγκουαζί), Παπάζογλου.

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 03 Ιούνιος 2015 22:56