Τελευταία ενημέρωση 18:25, 19 Απρ 2024
Κατηγορία ΠΑΕ Ατρόμητος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Όλα για όλα τα παίζει σήμερα(20.30) ο Ατρόμητος στην Τούμπα με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ!

Η ομάδα του Νιόπλια ήταν καλύτερη στον Κυριακάτικο αγώνα με τον Αστέρα αλλά τελικώς έφυγε με την ήττα απο την Τρίπολη και έχασε μεγάλη ευκαιρία να πλασαριστεί στην δεύτερη θέση.

Σήμερα ο Ατρόμητος θέλει πολύ μια νίκη απέναντι στον ΠΑΟΚ  και ειδικότερα εκτός έδρας που θα του δώσει ψυχολογία!Ο ΠΑΟΚ δεν είναι σε καλή κατάσταση και αυτό το δείχνουν τα αποτελέσματα αλλά και η βαθμολογία καθώς είναι στην τρίτη θέση των Play off μόλις 2 πόντους πάνω απο το αστέρι!

Η βαθμολογία των πλέι οφ
----------------------------------------
1. Παναθηναϊκός           14 9-0
2. Αστέρας Τρίπολης     6 1-4
3. ΠΑΟΚ                          4 1-4
4. Ατρόμητος                   2 1-4

Όπως βλέπουμε και απο την βαθμολογία ο Παναθηναϊκός  έχει κλειδώσει την πρώτη θέση,ενώ η δεύτερη ακόμα παίζεται με τον Αστέρα να προηγείται με 6 βαθμούς του ΠΑΟΚ(4 β.) και του Ατρόμητου(2β.)Η ομάδα της Τρίπολης  δοκιμάζεται απόψε στην Λεωφόρο,σε ένα αδιάφορο ουσιαστικά ματς για το ''Τριφύλλι''!

Όπως και να έχει το ντέρμπι μεταξύ ΠΑΟΚ και Ατρόμητου θα κρίνει εν πολλοίς την δεύτερη θέση και την κατάταξη των ομάδων στην βαθμολογία.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο Ατρόμητος πρέπει να παλέψει απο το πρώτο λεπτό στη σημερινό ματς και να συγκεντρωθεί απόλυτα για να πάρει το θετικό αποτέλεσμα που δεν πήρε άδικα στην Τρίπολη!

Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία που λένε ..αλλά ο Ατρόμητος καλείται να ανταπεξέλθει στον σημερινό αγώνα τόσο για τον λαό του που θέλει να χαρεί ένα διπλό,πόσο μάλλον για την ίδια την ομάδα που θα τις δώσει τις περιορισμένες τουλάχιστον ελπίδες για ένα καλό εισιτήριο!

20 παίκτες αποτελούν την αποστολή και είναι οι εξής :Γκορμπούνοφ, Μπάρκας, Κιβρακίδης, Κούρος, Λαζαρίδης, Αγκουαζί, Δημούτσος, Μπάλλας, Κατσουράνης, Μαρσελίνιο, Νάστος, Καραμάνος, Γεωργίου, Καράσκο, Παπάζογλου, Ούμπιντες,  Φυτανίδης, Γκαρσία, Ναπολεόνι, Μπρίτο.

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 03 Ιούνιος 2015 22:53
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Το «εξοχικό» του άνοιξε πάλι την όρεξη! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας