Τελευταία ενημέρωση 07:20, 24 Απρ 2024

Καθήκον να παλέψουν στην Τούμπα!

Κατηγορία ΠΑΕ Ατρόμητος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Καθήκον απέναντι στην ομάδα, στους φιλάθλους αλλά και στους ίδιους τους εαυτούς τους για να κλείσουν τη χρονιά αφήνοντας καλές εντυπώσεις στο τέλος με την προσπάθειά τους  έχουν οι παίκτες του Ατρόμητου που ολοκλήρωσαν σήμερα το μεσημέρι την προετοιμασία τους για το αυριανό αγώνα με τον ΠΑΟΚ στη Τούμπα.

 

Η ήττα στη Τρίπολη έχει επηρεάσει όπως είναι φυσικό τη ψυχολογία της ομάδας, ειδικά από την στιγμή που και στα δυο παιχνίδια με τον Αστέρα ήταν καλύτερη αλλά πήρε μόλις 1 βαθμό σε αντίπαλο με τον αντίπαλο της που πήρε 4 βαθμούς κι έχει τώρα το πάνω χέρι για τη 2η θέση.

 Η ελπίδα όμως στο ποδόσφαιρο πεθαίνει πάντα τελευταία έστω και αν οι πιθανότητες για την κατάληψη της δεύτερης θέσης που οδηγεί απευθείας στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ έχουν περιοριστεί σημαντικά. Με νίκη αύριο στη Τούμπα και ήττα του Αστέρα στη Λεωφορο όλα μπορούν να γίνουν στην τελευταία αγωνιστική των πλέι οφ. Η μάχη τώρα φουντώνει και ο Ατρόμητος καλείται να δείξει στη Τούμπα ψυχή και καρδιά και να πάρει τη νίκη.

Στην αποστολή ο Νίκος Νιόπλιας πήρε είκοσι παίκτες γιατί δεν ξέρει σε τι κατάσταση θα βρίσκεται ο Δημούτσος που έχει ένα κτύπημα στην περόνη και ίσως να μην είναι σε θέση να αγωνιστεί. Στην Αθήνα έμεινε ο Κοντοές που θα εκτίσει ποινή μιας αγωνιστικής, από τις τέσσερις κάρτες που συμπλήρωσε. Στη ενδεκάδα επιστρέφουν οι Φυτανίδης, Γκαρσία που εξέτισαν την ποινή τους.

Οι παίκτες που ταξίδεψαν στην συμπρωτεύουσα είναι οι: Γκορμπούνοφ, Μπάρκας, Κιβρακίδης, Κούρος, Λαζαρίδης, Αγκουαζί, Δημούτσος, Μπάλλας, Κατσουράνης, Μαρσελίνιο, Νάστος, Καραμάνος, Γεωργίου, Καράσκο, Παπάζογλου, Ούμπιντες,  Φυτανίδης, Γκαρσία, Ναπολεόνι, Μπρίτο.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Με τον «μαχητή» Κονταξή και του χρόνου! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας