Τελευταία ενημέρωση 12:59, 25 Φεβ 2024

Στο Basketball Champions League και του χρόνου!

Κατηγορία ΓΣ Περιστερίου
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Στο Basketball Champions League θα βρίσκεται γι’ ακόμη μια σεζόν, την επόμενη, το Περιστέρι.

Η ομάδα του Βασίλη Σπανούλη αποφάσισε να παραμείνει στην “αγκαλιά” της FIBA σε ό,τι αφορά στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, θέλοντας να κυνηγήσει εκεί τη διάκριση εκτός των ελληνικών συνόρων για το 2023/24.

Πρόσφατα ο Προμηθέας μετακόμισε από το EuroCup στο Basketball Champions League, ενισχύοντας ακόμη περισσότερο την -ήδη δυναμική- ελληνική παρουσία στη διοργάνωση της FIBA.

Ο Πρόεδρος του Περιστερίου, Γιώργος Πανταζόπουλος μίλησε στην ΕΡΑ Σπορ για την επόμενη χρονιά της ομάδας, που θα βρεθεί στο Basketball Champions League και όχι στο EuroCup, ενώ ξεκαθάρισε και το θέμα του Βασίλη Σπανούλη.

Για το στοίχημα με τον Σπανούλη: «Θέλω να είμαι ρεαλιστής, όσο μεγάλο ρίσκο είχε αν γνωρίζεις τον Σπανούλη καταλαβαίνεις γρήγορα ότι είναι μικρό το ρίσκο. Είναι εργατικός, μεθοδικός, δε χρειάζεται να πούμε πόσο ξέρει το μπάσκετ. Το καλοκαίρι είχαμε μιλήσει μου είπε ότι γνώριζε τη διαχείριση ως παίκτης και για εμένα ήταν αναμενόμενο να βγει».

Για το συμβόλαιο του Σπανούλη: «Το συμβόλαιό του είναι διετές, δεν υπάρχει θέμα Σπανούλη, υπήρχε ένα πλάνο διετίας και ο στόχος ήταν να είμαστε καλά ως ομάδα για να κάνουμε ξανά ένα νέο διετές».

«Στόχος είναι να φτάσουμε όπου και φέτος, το δύσκολο είναι να καθιερωθείς. Πρέπει να φτιάξουμε ένα πλάνο για το Περιστέρι ώστε να καθιερωθεί στην τετράδα. Δουλεύουμε πάρα πολύ και τα αναπτυξιακά τμήματα και όλο αυτό το πλάνο ελπίζουμε να φέρουμε παιδιά στη μεγάλη ομάδα. Προσπαθούμε να κλείσουμε τη συμφωνία με τον Μήτρου-Λονγκ, πρέπει να περιμένουμε τις επόμενες ημέρες».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Πήρε Λονγκ για ακόμη πιο ψηλά! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio

Δημοφιλέστερα

Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας