Τελευταία ενημέρωση 04:56, 25 Απρ 2024

Ν.Λαζαρίδης:«Κορυφαία στιγμή η πρόκριση με ΑΙΚ»

Κατηγορία Παλαίμαχοι
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

                               'Ηρθε το 2012 και έμεινε για πάντα

«Εύχομαι τα 100 χρόνια ζωής να αποτελέσουν το έναυσμα για να έρθει ένας τίτλος στην ομάδα μας γιατί το αξίζει και να φθάσει όσο πιο ψηλά γίνεται σε ελληνικό και ευρωπαϊκό επίπεδο.Νομίζω ότι με λίγη προσπάθεια και συσπείρωση όλων των δυνάμεων μπορούμε να τα καταφέρουμε».

Ο Νίκος Λαζαρίδης αποκτήθηκε 2012, έπαιξε πέντε υπέροχα χρόνια με πολλές χαρές εντός κι εκτός συνόρων. Μετά το τέλος της καριέρας του το 2017 συνέχισε να υπηρετεί την ομάδα από το πόστο του Team Manager. «Η καλύτερη στιγμή μου σε αυτή την πενταετία που έπαιξα είναι η πρόκριση επί της πρωταθλήτριας Σουηδίας της ΑΙΚ Στοκχόλμης, ένα πολύ μεγάλο club που το νικήσαμε εκτός και εντός έδρας.

Αυτή η πρόκριση που ήταν η πρώτη ευρωπαϊκή, έφερε στο δρόμο μας την Φενέρμπαχτσέ των πολλών αστέρων που ήρθαν κι έπαιξαν στο γήπεδο μας. Ντέκο, Φαν Πέρσι, Μειρέλες, Μπρούνο Άλβες και πολλοί ακόμη. Στο πρώτο ματς κάναμε υπέροχη προσπάθεια αλλά από διαιτητικό λάθος χάσαμε 1-0. Η ρεβάνς στη Τουρκία ήταν τυπική διαδικασία αλλά η εμπειρία αξέχαστη. Το καλύτερο μου παιχνίδι θεωρώ ότι το έκανα στο Νιούκαστλ το 2012 με προπονητή τον Μπάγεβιτς. Γνωρίσαμε απίστευτη διαιτητική αδικία και αποκλειστήκαμε. Ένα από τα ωραιότερα γκολ που πέτυχα  ήταν με τον Εργοτέλη με μονοκόμματο δυνατό πλασέ μέσα από την περιοχή».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Λάκης Νικολάου: «Έζησα ωραίες στιγμές!» »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας