Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ακαδημία που «βγάζει φωτιές»

Κατηγορία Ήφαιστος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Λίγο πριν κλείσει η σεζόν 2014-15 τα τμήματα των Ακαδημιών του Ηφαίστου συνέχισαν την αγωνιστική τους δραστηριότητα.

 

Παμπαιδικο (18η αγωνιστική) :Ιεράπολη - Ήφαιστος 0-3: Με ενα γκολ του Καρουμπη και δυο του Μακρυγιαννη ο Ηφαιστος επικρατησε άνετα.

Τζουνιορ 1 ΕΠΣΑ (18η αγωνιστική) : Ηφαιστος- Θύελλα  4 - 0: Απο ενα γκολ οι : Σπανός,Τζιωτάκης και δυο ο Μπαρδάκης

Τζούνιορ 2 : Ιάσωνας - Ήφαιστος 3 - 2: Πάρα πολύ καλό παιχνίδι από τα παιδιά  με κατοχή της μπάλας και αρκετές ευκαιρίες, κάποιες από αυτές έγιναν γκολ στο 1ο ημίχρονο (2-0). Στον  2ο ημίχρονο όμως ο Ήφαιστος ήταν άτυχος και έχασε το ματς στις λεπτομέρειες.Τα γκολ ο Σάββας (το 1 με εκτέλεση φάουλ) ενώ εξαιρετική απόσοδη είχε ο τερματοφύλακας Τόμπρος.

Προτζουνιορ : ΠΑΣ Ιλίου - Ήφαιστος - Πανελευσινιακή Ένωση. Σε ενα μικρο τουρνουα εξελιχθηκε η χτεσινη μερα για τον Ηφαιστο, αφου έπαιξε με δυο διαφορετικες ομαδες. Αν και ο καιρος ηταν καλος, τα γκολ πεσανε βροχη πανω απο το γηπεδο.
Πανελευσινιακή Ένωση - Ηφαιστος 0 -5. Με δυο γκολ ο Τσελιος και απο ενα οι : Κολοκωτσης, Ζαϊμης, Κατσακουλας. 

ΠΑΣ Ιλίου - Ηφαιστος 0 - 7. Βασιλιαδης με τρια τερματα και ακολουθουν με δυο ο Τσελιος και απο ενα οι Λαμιας και Κατσακουλας.

Αστερακια : Ηφαιστος - Καψαχοιλα 2 - 5: Με πολύ καλη εμφανιση αλλα  λαθη στην αμυνα. Αναστασιου Νικολα τα δυο γκολ για τον Ηφαιστο. Δεν πειράζει όμως και ούτε το αποτέλεσμα έχει σημασία!