Τελευταία ενημέρωση 15:10, 25 Απρ 2024

«Ξεθωριάζει» η Α' Εθνική για τις Νέες!

Κατηγορία Γυναικείο
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Απομακρύνεται ο στόχος της ανόδου στην Α' Εθνική για τις Νέες Ατρόμητου οι οποίες στον πρώτο αγώνα μπαράζ που έγινε στο δημοτικό στάδιο Χωράφας για την κατάκτηση της πρώτης θέσης στον 3ο όμιλο της Β' Εθνικής (μεταδόθηκε ζωντανά μέσα από τη διαδικτυακή πλατφόρμα του Soccerlive), ηττήθηκε 4-0 από την ΑΕΚ με την οποία είχε τερματίσει ισόβαθμη στην κορυφή, στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος. Έτσι η ΑΕΚ, έγινε το ακλόνητο φαβορί για την άνοδο, αφού στον επαναληπτικό αγώνα που θα γίνει στο γήπεδο Τραχώνων την επόμενη Κυριακή (28/5) η ομάδα του Περιστερίου καλείται να νικήσει με πέντε γκολ διαφορά.

Στο παιχνίδι που έγινε μπροστά σε περίπου 400 φιλάθλους, το σκορ άνοιξε στο 15ο λεπτό χάρη σε ασύλληπτο αριστερό σουτ της Τσελέντη από θέση εκτός περιοχής μετά από εκτέλεση κόρνερ και προσωρινή απομάκρυνση της μπάλας (0-1). Τέσσερα λεπτά μετά (19') έγινε λάθος στην άμυνα των γηπεδούχων, με την Βασιλακοπούλου να γίνεται τελική αποδέκτρια της μπάλας και με ψύχραιμο αριστερό πλασέ από πλεονεκτική θέση να σημειώνει το 0-2. Στο τελευταίο τέταρτο του πρώτου ημιχρόνου οι κυανόλευκες ενέτειναν την πίεσή τους, χωρίς όμως να καταφέρνουν να φτάσουν στη μείωση του σκορ.

Στο δεύτερο μέρος οι κιτρινόμαυρες πέτυχαν άλλα δύο γκολ και εδραίωσαν την επικράτησή τους ενόψει της ρεβάνς. Στο 63' η Στεφάτου σκόραρε με θαυμάσιο σουτ εκτός περιοχής για το 0-3, ενώ στο 86' η Πατέστη ακολούθησε τη φάση μετά την απόκρουση της Ψυρρή σε πλασέ της Μπαλντίδη και προ κενής εστίας έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 0-4. Στην καλύτερή της ευκαιρία στο ίδιο διάστημα, η ομάδα των Νέων Ατρομήτου έφτασε κοντά στο γκολ με μία κοντινή κεφαλιά της Σμέλτζερ που απέκρουσε η εξερχόμενη Κοτσιμπέλι, σε μία φάση που κατέληξε με άστοχο πλασέ της Γιούσια.

Διαιτητές: Πουλόπουλος, Σγουράκης-Παπαδόπουλος (Πειραιά)

ΝΕΕΣ ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ (Καλομοίρα Κοντομίχη): Μαρασίδη (61' Ψυρρή), Κριεζή, Γιούσια, Αποστόλου, Βέρρα, Τζόρτζεβιτς, Σμέλτζερ, Γουίλιαμς, Φυτίλη (46' Σκάγκου), Γατούδη, Αυδίκου (61' Κόπελου)

ΑΕΚ (Νίκος Γκαλίτσιος): Κοτσιμπέλι, Μπαρτζακλή, Τσελέντη, Παυλοπούλου, Κόλλια, Στεφάτου (88' Πράπα), Γεωργακοπούλου (75' Πατέστη), Βασιλακοπούλου (73' Μπαλντίδη), Νίκα (88' Ματζάνα), Μπούτλα, Μιχαλοπούλου.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Με Ατρόμητο το Super Cup Futsal Γυναικών! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας