Τελευταία ενημέρωση 13:35, 24 Απρ 2024

Kρίμα και άδικο, έχασε την άνοδο με 1 μόλις ήττα!

Κατηγορία Φοίνικας
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολύ κρίμα και πολύ άδικο για τον Φοίνικα. Σε μια σειρά έξι αγώνων έκανε 5 ισοπαλίες και μια ήττα αλλά δεν μπόρεσε να κάνει πραγματικότητα το όνειρο της ανόδου στην Α' ΕΠΣΑ. Δεν ρίσκαρε όσο θα 'πρεπε.  Του αξίζουν όμως συγχαρητήρια και δεν του ταιριάζει η απογοήτευση.

Είχε να ανταγωνιστεί δύο club με πολλές παραστάσεις στις μεγάλες κατηγορίες τη Δόξα Βύρωνα και τον Άγιο Δημήτριο που τελικά ανέβηκαν, τα κοίταξε στα μάτια και έμεινε έξω στις λεπτομέρειες. Και με δάκτυλο από τη διαιτησία περισσότερο στο Βύρωνα από τον Μπαιρακτάρη και λιγότερο σήμερα από τον Ευαγγέλου που δεν έκανε το μεγάλο λάθος αλλά είχε τον...τρόπο του.

Σε κάθε περίπτωση σημασία για τον Φοίνικα είναι να χτίσει πάνω σε αυτή τη διαδικασία και του χρόνου να πάρει αυτό που του αξίζει. Να σημειώσουμε τις πολλές ασχήμιες των φιλάθλων του Μπραχαμίου, κατά τη διάρκεια του αγώνα και στο τέλος. Βρήκαν χώρο να τα κάνουν, τυχεροί είναι....

Στο στάδιο της Χωράφας λοιπόν ο Φοίνικας ήθελε μόνο νίκη, στο Μπραχάμι αρκούσε και η ισοπαλία. Έγινε ένα συναρπαστικό παιχνίδι μπροστά σε περισσότερα από 400 άτομα,, στο οποίο οι φιλοξενούμενοι δύο φορές πήραν το προβάδισμα και ισάριθμες ισοφαρίστηκαν! Οι κυανέρυθροι μπήκαν πιο αποφασιστικά στον αγωνιστικό χώρο, καταφέρνοντας να προηγηθούν στο 23' όταν ο Ερμάλ έκανε τη σέντρα και ο Ρίζος με κεφαλιά έστειλε την μπάλα αρχικά στο δοκάρι και εν συνεχεία στα δίχτυα για το 0-1!

Οι γηπεδούχοι ευτύχησαν να «απαντήσουν» άμεσα, αφού στο 28' ο Λαγός ανατράπηκε στην περιοχή από τον Φούφα και ο Γιαταγανάκης ευστόχησε από την άσπρη βούλα στο πέναλτι που έδωσε ο Ευαγγέλου για το 1-1. Με την πάροδο του χρόνου οι Περιστεριώτες κυριάρχησαν στον αγωνιστικό χώρο, πιέζοντας για το νικητήριο γκολ που θα τους έδινε και την ευκαιρία να διεκδικήσουν την άνοδο, έστω σε νέο αγώνα μπαράζ με τον Απόλλωνα Χαλανδρίου. Παρ' όλα αυτά, οι φιλοξενούμενοι ήταν εκείνοι που προηγήθηκαν ξανά! Στο 71' ο Ερμάλ εκτέλεσε κόρνερ και ο Τσάκος με κεφαλιά εξ επαφής έκανε το 1-2! Παρά το σοκ οι ποδοσφαιριστές του Φοίνικα βρήκαν τα ψυχικά αποθέματα να αντιδράσουν, φέρνοντας πάλι το ματς στα ίσια, με γκολ του Γιαταγανάκη ο οποίος έσπρωξε την μπάλα με το σώμα στα δίχτυα, έπειτα από εκτέλεση κόρνερ στο 84'!

Στα τελευταία λεπτά οι γηπεδούχοι έψαξαν το γκολ της νίκης και, μάλιστα, είχαν τη μεγάλη ευκαιρία να πάρουν τη νίκη στο 95ο λεπτό, όταν ο Αθανασάκης εκτέλεσε φάουλ το οποίο απέκρουσε σωτήρια σε κόρνερ ο Μανώλης!. Θα έπρεπε όμως να ρισκάρουν περισσότερο από πιο νωρίς και δεν το έκαναν. Το τριπλό σφύριγμα του Ευαγγέλου βρήκε τους ποδοσφαιριστές του Άγ. Δημητρίου να πανηγυρίζουν έξαλλα την άνοδο!

Διαιτητές: Ευαγγέλου, Απτόσογλου-Νιδριώτης

ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΠΕΡΙΣΤ. (Στάθης Πανακούλιας): Παπαδιώτης, Μαρκαντωνάτος (69' Καλύβας), Ηλιόπουλος, Λάσκαρης, Ανδριανάκος, Γιαταγανάκης, Χαλικιάς, Μποζάς (69' Κόρδας), Μάζης, Λαγός, Διονάτος (53' Αθανασάκης)

ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ (Πέτρος Καπώνης-Σπύρος Ζαμπαράς): Μανώλης, Καρκασίνας, Χιώτης, Πλάκα, Τσάκος, Φούφας (46' Μεντί (81' Γαβαλάς)), Αρώνης, Βλάμης, Ρίζος (78' Συκαράς), Κούτρος, Ερμάλ (95' Λεβέντης).

Πηγή Soccerlive.gr

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 17 Μάιος 2023 20:01
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Μήνυμα αποχώρησης »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας