Τελευταία ενημέρωση 07:39, 20 Απρ 2024
Κατηγορία ΓΣ Περιστερίου
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Μετά το τέλος του χθεσινού αγώνα στο ΟΑΚΑ με τον Παναθηναϊκό, ο προπονητής του Περιστερίου bwin Βασίλης Σπανούλης, δήλωσε: «Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό. Κυριάρχησε σε όλο το παιχνίδι. Ήταν παράξενο για μένα να βλέπω αυτή την εικόνα στην ομάδα μου, που ήταν εικόνα αδιαφορίας και αναλαμβάνω την ευθύνη. Δεν ήταν εικόνα αυτή σε έναν ημιτελικό και ελπίζω να είμαστε καλύτεροι στη συνέχεια».

Για το αν έπαιξε ρόλο η αγωνιστική απραξία, τόνισε: «Η απραξία δεν είναι καλό και για τις δύο ομάδες, όχι μόνο για εμάς, αλλά και για τον Παναθηναϊκό.

Προερχόμασταν από δύο καλές εμφανίσεις κόντρα στην ΑΕΚ, αλλά αυτό δεν είναι εικόνα ομάδας».

Από την πλευρά του ο προπονητής του Παναθηναϊκού Χρήστος Σερέλης, υποστήριξε: «Σίγουρα είμαστε ικανοποιημένοι από την ενέργεια και τη συγκέντρωση. Πήγαν καλά πολλά που είχαμε δουλέψει. Το Σάββατο θα παίξουμε ένα διαφορετικό ματς, η διαφορά δεν λέει κάτι. Το Περιστέρι bwin είναι μια καλή ομάδα με αρχές. Πρέπει να είμαστε ακόμα πιο συγκεντρωμένοι για να κάνουμε το 2-0.

Η ομάδα έπρεπε να γίνει πιο σκληρή αμυντικά, το είχαμε πει εδώ και καιρό. Αυτός είναι ο δρόμος. Βέβαια, αυτό είναι μόνο ένα παιχνίδι. Περιμένουμε άλλο ματς στο Περιστέρι».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Αυστηροί έλεγχοι στην είσοδο του γηπέδου! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας