Τελευταία ενημέρωση 00:49, 19 Απρ 2024

Βλέπει...Ευρώπη το πόλο του ΓΣΠ!

Κατηγορία Water Polo
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Το πιο σημαντικό βήμα για την κατάκτηση της 5ης θέσης που οδηγεί στην Ευρώπη έκανε η ομάδα πόλο του ΓΣ Περιστερίου κερδίζοντας (12-10) τον ΠΑΟΚ στο κολυμβητήριο της «Χωράφας».

Πλέον, οι «κυανοκίτρινοι» πηγαίνουν στη Θεσσαλονίκη για το δεύτερο παιχνίδι της σειράς που θα πραγματοποιηθεί στο «Ποσειδώνιο» Κολυμβητήριο το προσεχές Σάββατο (6/5, 15:30) και με νίκη εξασφαλίζουν την 5η θέση.

Οι πολίστες του Κώστα Λούδη ξεκίνησαν πολύ καλά το παιχνίδι και ήταν πιο αποτελεσματικοί από τον αντίπαλο τους στην επίθεση (3-1) και πολύ καλοί αμυντικά. Στη δεύτερη περίοδο ο ΠΑΟΚ μείωσε τη διαφορά τερμάτων με το επιμέρους 2-3, όμως στο τρίτο 8λεπτο οι πολίστες του ΓΣ Περιστερίου ανέκτησαν τον έλεγχο και έβαλαν τις βάσεις της νίκης.

ΤΑ 8ΛΕΠΤΑ: 3-1, 2-3, 4-3, 3-3.

ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ (Λούδης): Σαλτερής, Καζάζης, Τοράκης 1, Πρέκας 2, Γερακούδης, Κουκουμάκης, Μπιτσάκος Χρ. 1, Καρούντζος 2, Φώσκολος 2, Χρυσοσπάθης 3, Τσαχιλίδης, Λαδάς, Χόλαντ, Ναγκλ 1, Μπιτσάκος Ανδρ.
ΠΑΟΚ (Χατζηθεοδώρου): Αϊβαλιώτης, Καπράγκος 1, Λασκαρίδης 2, Προσινικλής Ν., Καλαργυρός 1, Κεχαλάρης, Μιλάρντοβιτς 4, Τσολακούδης, Χαραλαμπόπουλος, Προσινικλής Π. 1, Κούπμαν, Κουγιούνης, Αλειφτήρας, Σάλεχ 1, Καρατζάς.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Ξανά στην Ευρώπη οι άνδρες του ΓΣΠ! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας