Τελευταία ενημέρωση 22:28, 16 Απρ 2024

Ατομικές επιτυχίες έχουμε, οι συλλογικές είναι που μας λείπουν!

Κατηγορία Editorial
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Έχω πιάσει πολλές φορές τον εαυτό μου να ζηλεύει. Όχι από φθόνο, αποδοκιμασία κατωτερότητα αλλά από λαχτάρα, προσμονή και επιθυμία.

Επιθυμία να γευτεί η πόλη μας αυτό που της αξίζει. Επιτυχίες σε συλλογικό επίπεδο  να έρθουν κούπες βρε παιδί μου για να έχουμε να καμαρώνουμε. Επιτυχία ήταν που πήγε ο ΓΣΠ στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, κύπελλο δεν ήρθε. Επιτυχία και μάλιστα διπλή ήταν που ο Ατρόμητος πήγε το ΄11 και το ΄12 σε τελικούς Κυπέλλου Ελλάδας αλλά πάλι κούπα δεν ήρθε. Αυτή είναι λοιπόν η… ζήλεια μου. Ο Αθηναϊκός ως club έχει κατακτήσει ευρωπαϊκό στο μπάσκετ γυναικών, ο Εθνικός αμέτρητα πρωταθλήματα Ελλάδας στο water polo, ο Διομήδης Άργους ευρωπαίκό  στο χάντμπολ, η Καστοριά κύπελλο στο ποδόσφαιρο, αμέτρητα παραδείγματα. Προσφάτως ο Απόλλων Σμύρνης πήρε ευρωπαική κούπα στο πόλο. Εμείς στην πόλη δεν έχουμε κάτι αντίστοιχο να επιδείξουμε σε συλλογικό επίπεδο, φθάνουμε στη βρύση και δεν πίνουμε νερό. Σε ατομικό επίπεδο αντίθετα είμαστε πολύ καλά.

Ο Πολυχρονίδης έχει αναδειχθεί Παγκόσμιος Πρωταθλητής και χρυσός Παραολυμπιονίκης, η μικρή Άννα Μαρία Τριφύλλη που φιλοξενείται σε αυτό το τεύχος αναδείχθηκε Παγκόσμια Κυπελλούχος στη Πυγμαχία, ο Γιώργος Χαραλαμπόπουλος που φιλοξενήσαμε στο παρελθόν Παγκόσμιος Πρωταθλητής στο μπρα-ντε-φερ, έτσι πρόχειρα μου έρχονται αυτά τα ονόματα.  Από την άλλη σκέφτομαι ότι ολόκληρο Περιστέρι δεν έχει μια ομάδα βόλεϊ σε εθνικό επίπεδο, δεν έχει μια ομάδα χάντμπολ σε εθνικό επίπεδο, τι να πω και τι να γράψω δεν ξέρω. Τον «πόνο» μου και τη «ζήλεια» μου, σας την είπα λοιπόν γιατί το έχω σκεφθεί πολλές φορές. Μακάρι στο μέλλον να δούμε και συλλογικές επιτυχίες, το αξίζουμε και με το παραπάνω.

Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio

Δημοφιλέστερα

Ο δρόμος για το Final-4 του BCL περνάει από την Βόννη

Ο δρόμος για το Final-4 του BCL περ…

16 Απρ 2024 ΓΣ Περιστερίου

Ήττα από Ορφέα

Ήττα από Ορφέα

15 Απρ 2024 Ανθούπολη

Χάνει έδαφος

Χάνει έδαφος

15 Απρ 2024 Φοίνικας

Δεν...ξέμπλεξε!

Δεν...ξέμπλεξε!

14 Απρ 2024 ΑΟ Περιστερίου

Τρίτη σερί απώλεια

Τρίτη σερί απώλεια

14 Απρ 2024 Κηπούπολη

Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας