Τελευταία ενημέρωση 22:24, 18 Απρ 2024
Κατηγορία Φοίνικας
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

H 3η αγωνιστική των μπαράζ ανόδου της Β' ΕΠΣΑ επιφύλασσε πάλι ισοπαλίες και... θύματά της δεν θα μπορούσαν να μην είναι ο Άγιος Δημήτριος και ο Φοίνικας Περιστερίου.

Πηγή Soccerlive.gr

Στο γήπεδο Αλίμου Β' έγινε ένα ενδιαφέρον και αμφίρροπο παιχνίδι με αρκετές φάσεις και δυνατές μονομαχίες μπροστά σε περίπου 500 φιλάθλους, με τις δύο ομάδες να μένουν στη «λευκή» ισορροπία (0-0) και να προχωρούν... χέρι χέρι σε αυτή την ανεπανάληπτη ισορροπία στην προσπάθεια των τεσσάρων ομάδων να κάνουν δικό τους ένα από τα δύο «χρυσά» εισιτήρια. Στη μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης οι φιλοξενούμενοι ήταν εκείνοι που είχαν την υπεροχή, πλησίασαν μάλιστα περισσότερες φορές με αξιώσεις στο γκολ, με τους γηπεδούχους να έχουν κάποια καλά διαστήματα και τις δικές τους ευκαιρίες, κυρίως από τα «φαρμακερά» χτυπήματα του Ερμάλ.

Η πρώτη σπουδαία στιγμή καταγράφηκε στο 23' όταν οι αμυντικοί της «μπάρτσα» πρόλαβαν και απομάκρυναν πριν η μπάλα καταλήξει στην εστία από το κοντινό πλασέ του Αθανασάκη, ενώ στο 42' ο Διονάτος σούταρε από καλή θέση με δύναμη, όμως είδε την μπάλα να φεύγει μόλις άουτ.

Στο δεύτερο ημίχρονο, παρά τις αρκετές διακοπές λόγω τραυματισμών, το ματς είχε καλό ρυθμό και καλές στιγμές μπροστά στις δύο εστίες. Στο 59' ο Λαγός βρέθηκε κοντά στο γκολ αλλά απέτυχε και δύο λεπτά μετά ο Ερμάλ «σημάδεψε» το οριζόντιο δοκάρι με εκτέλεση φάουλ πάνω από το τείχος. Στο επόμενο λεπτό ο γκολκίπερ Μανώλης απέκρουσε σωτήρια στο σουτ του Αθανασάκη, ενώ στο 68' ο ίδιος παίκτης είχε νέα καλή στιγμή από πλάγια θέση κοντά στη μικρή περιοχή. Στο τελευταίο δεκάλεπτο οι δύο ομάδες ενέτειναν τις προσπάθειές τους για το νικητήριο γκολ, που όμως δεν ήρθε. Στο 80' ο Φοίνικας είχε νέα ευκαιρία με πρωταγωνιστή τον Αθανασάκη, στο 86' ο Ερμάλ εκτέλεσε φάουλ στην ανοιχτή γωνία, όμως η μπάλα πέρασε δίπλα από το δοκάρι εκτός εστίας και στις καθυστερήσεις οι φιλοξενούμενοι απείλησαν σε άλλες δύο περιπτώσεις, αλλά χωρίς αντίκρισμα.

Διαιτητές: Στεργιώτης, Σταύρογλου-Μητροφάνης

ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ (Πέτρος Καπώνης): Μανώλης, Ρίζος, Χιώτης (52' Λεβέντης), Πλάκα, Τσάκος, Καρκασίνας, Αρώνης, Βλάμης, Γαβαλάς (76' Παναγιωτόπουλος), Κούτρος, Ερμάλ

ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΠΕΡΙΣΤ. (Στάθης Πανακούλιας): Παπαδιώτης, Διονάτος (84' λ.τρ. Κορδάς), Ηλιόπουλος (52' Μάζης), Λάσκαρης, Αναγνωστόπουλος, Γιαταγανάκης, Χαλικιάς, Μπόζας (90' λ.τρ. Καλύβας), Αθανασάκης, Λαγός, Μαρκαντωνάτος (52' Δήμος).

Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας