Τελευταία ενημέρωση 00:26, 19 Απρ 2024
Κατηγορία Ανθούπολη
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Ο ΓΣ Καισαριανής επικράτησε με 2-1 της Ανθούπολης την οποία μάλιστα έφτασε στην βαθμολογία αφού αμφότεροι έχουν από 3 βαθμούς, καθώς στα μεταξύ τους παιχνίδια η κάθε ομάδα μετράει από μια νίκη και μάλιστα με το ίδιο σκορ.

Πηγή Soccerlive.gr

Απόλυτος πρωταγωνιστής για τους νικητές ήταν ο Θανάσης Γεωργίου αφού ο θηριώδης επιθετικός στο 45' και 70' πέτυχε τα γκολ που χαρισαν τη νίκη στους κιτρινομαυρους.

Οι φιλοξενούμενοι που φωνάζουν για τη φάση του 1-0 θεωρώντας ότι υπάρχει επιθετικό φάουλ κατάφεραν να ισοφαρίζουν με τον Κυριαζή που με ωραίο ψηλοκρεμαστό έκανε το 1-1. 

Στα τελευταία λεπτά η Ανθούπολη έχασε μεγάλη ευκαιρία με τον Κυριαζή αφού ο Σανταμούρης έδιωξε σε κόρνερ, ενώ στο επόμενο λεπτό ο Κασάπης έχασε την ευκαιρία να τελειώσει το ματς. 

Διαιτητής ήταν ο Μαχαίρας

ΓΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ (Ανδρέας Μηλιάς) Σανταμούρης, Σκόρδος (84' Καλαντζής), Καριτζαϊδης, Σούλκο, Γιαννουλάκης, Νίκου, Μιράκα (90+1' Πεμαί), Σβίγγος (84' Μαρίνης), Γεωργίου, Αναστασίου, Κασάπης.

ΑΝΘΟΥΠΟΛΗ (Πολύδωρος Τσίγκος) Τσιώσης, Κακιώρης, Μαρκάκης, Πάσσαρης (88' Ρούτσης), Χιονας, Πανιδης, Ρεστζοβ, Αραβανιτης, Ξυνογαλάς (48' Ηλιόπουλος), Κυριαζής, Καλογερής (79' Μπίμπιζας).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Οργή για τη διαιτησία »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας