Τελευταία ενημέρωση 21:49, 19 Απρ 2024

Γαλάνης και με...βούλα στον Ήφαιστο!

Κατηγορία Ήφαιστος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Ο Βαγγέλης Γαλάνης είναι  ο νέος τεχνικός του Ηφαίστου Περιστερίου, μετά από διεξοδική κουβέντα και ταύτιση απόψεων και βασικών αρχών με τον πρόεδρο του συλλόγου, Κωνσταντίνο Αλαφούζο.
«Θέλω να ευχαριστήσω και σε κάθε περίπτωση να τιμήσω την εμπιστοσύνη του κ. Αλαφούζου στο πρόσωπό μου.
Στόχος μας ένα ιδιαίτερα ανταγωνιστικό σύνολο στο πολύ απαιτητικό πρωτάθλημα της νέας περιόδου.
Για τα υπόλοιπα ας αφήσουμε να μιλήσει το γήπεδο, στο οποίο όλοι κρινόμαστ» είναι οι πρώτες κουβέντες του νέου τεχνικού και από Τετάρτη σηκώνει μανίκια για τον απαραίτητο προγραμματισμό.
Την τελευταία πενταετία ο Βαγγέλης Γαλάνης ήταν στους πάγκους Ηλιούπολης (2 χρ.), Άτταλου Ν.Φ. (2 χρ.) και Χαραυγιακού.

Ο 33χρονος τεχνικός τόνισε στο Soccerlive ότι στον Ήφαιστο υπάρχουν όλες οι συνθήκες για να επιτευχθούν οι στόχοι, όπως επίσης ότι τα πράγματα λειτουργούν σε επαγγελματικά πρότυπα.

«Πρωταρχικός μας σκοπός είναι να δουλέψουμε σκληρά και να φτιάξουμε μία ανταγωνιστική ομάδα, με λίγες και στοχευμένες κινήσεις. Υπάρχει διάθεση, υπάρχει πλάνο, το οποίο θα προσπαθήσουμε να υλοποιήσουμε. Το καλό είναι πως ο Ηφαίστος έχει όλες τις συνθήκες για να πρωταγωνιστήσει. Η ομάδα έχει μία ισχυρή διοίκηση, έχει υγεία και δουλεύει σε επαγγελματικά πρότυπα, που θυμίζουν ανώτερες κατηγορίες» σχολίασε στον πρόλογό του ο Β. Γαλάνης και εστίασε στη λογική βάσει της οποίας θα κινηθεί στον προγραμματισμό του ο σύλλογος του Περιστερίου: «Από την επόμενη εβδομάδα θα ξεκινήσουμε τον σχεδιασμό και όπως ανέφερα πριν οι κινήσεις θα είναι στοχευμένες. Άλλωστε, η ομάδα έχει ήδη καλούς ποδοσφαιριστές, έχει καλούς μικρούς, αλλά και έμπειρα παιδιά. Θα γίνουν πρώτα οι συζητήσεις για το υπάρχον δυναμικό και πάνω σε αυτό θα συμπληρώσουμε κάποια παιδιά που θα επιλέξουμε για να είμαστε ακόμη πιο ανταγωνιστικοί, αφού το πρωτάθλημα την επόμενη σεζόν θα είναι ακόμη πιο δύσκολο.

Στον επίλογό του, υπογράμμισε: «Ο Ήφαιστος είναι μία ιστορική ομάδα της Αθήνας. Εμείς θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο και ελπίζω να καταφέρουμε να πετύχουμε τους στόχους που θα θέσουμε. Θα πάμε βήμα βήμα να ανεβάσουμε την ομάδα επίπεδο».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Συνεχίζει ο Γονής! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας