Τελευταία ενημέρωση 08:59, 25 Απρ 2024

Παπαμάρκος: «Ξεπεράσαμε τις δυνατότητες μας»!

Κατηγορία Ακαδημίες
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Μετά το τέλος του τελικού ο προπονητής του ΓΣ Περιστερίου, Κώστας Παπαμάρκος, δήλωσε: «Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό. Είναι άξια πρωταθλητής. Για να τα δικά μου τα παιδιά δεν μπορώ να βρω λέξεις και για τα συγχαρητήριά μου και για τα ευχαριστώ μου, για όλη την προσπάθεια που κατέβαλαν όλη τη χρονιά. Πάνω απ΄ όλα δικαιώθηκαν αυτοί για την καθημερινή προσπάθεια που έχουν κάνει».

Και πρόσθεσε: «Αισθάνομαι πολύ μεγάλη υπερηφάνεια για τα παιδιά που δικαιώθηκαν. Θέλαμε να κερδίσουμε αλλά δεν είχαμε τόσες δυνάμεις για να διεκδικήσουμε το παιχνίδι και να είμαστε πιο ανταγωνιστικοί, αλλά αυτό είναι το λιγότερο που με ενδιαφέρει. Η ομάδα ξεπέρασε τις δυνατότητές της και αυτό έγινε από τα παιδιά, από τη βελτίωση που είχαν καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς».

Από την πλευρά του ο προπονητής του Παναθηναϊκού Νίκος Ρήγγας, τόνισε: «Ήταν το επιστέγασμα μια καταπληκτικής σεζόν. Μιας σεζόν με συνέπεια, με πολύ προπόνηση, πολλές επιτυχίες, καλές εμφανίσεις, κάποιες κακές εμφανίσεις. Ήταν ένα ονειρικό τελείωμα».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Δοκιμαστικά ο Φοίνικας »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Ροή Ειδήσεων

Δοκιμαστικά ο Φοίνικας

Δοκιμαστικά ο Φοίνικας

20 Μαϊ, 22:47 Ακαδημίες

Έκανε το «22 στα 23»

Έκανε το «22 στα 23»

23 Φεβ, 21:39 Ακαδημίες

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας