Τελευταία ενημέρωση 18:16, 24 Απρ 2024

«Βλέπει» Ευρώπη το πόλο του ΓΣΠ!

Κατηγορία Water Polo
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Παίζοντας πολύ ωραίο πόλο η ομάδα του ΓΣ Περιστερίου επικράτησε (11-7) του Παναθηναϊκού στο κολυμβητήριο της «Χωράφας» και θέλει μια ακόμη νίκη για να πάρει την πρόκριση στην επόμενη φάση των playoffs, διεκδικώντας την 5η θέση στο πρωτάθλημα υδατοσφαίρισης της Α1 Εθνικής Κατηγορίας!

Οι «κυανοκίτρινοι» κυριάρχησαν από το πρώτο 8λεπτο (3-2) και έκλεισαν το πρώτο μέρος με διαφορά δυο τερμάτων (5-3).

Στη συνέχεια υπήρχε ένα ισορροπημένο (1-1) 8λεπτο και στην τελευταία περίοδο οι πολίστες του Κώστα Λούδη ήταν πιο αποτελεσματικοί και με επιμέρους σκορ 5-3 σ’αυτή την περίοδο έφτασαν στη νίκη.

Το δεύτερο παιχνίδι της σειράς θα διεξαχθεί την προσεχή Τετάρτη (26/4, 17:00) στο κολυμβητήριο στο Γουδή.

ΤΑ 8ΛΕΠΤΑ: 3-2, 2-1, 1-1, 5-3.

ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ (Λούδης): Σαλτερής, Καζάζης 1, Τοράκης 1, Πρέκας, Γερακούδης, Κουκουμάκης 1, Μπιτσάκος Χρ. 1, Καρούντζος 1, Φώσκολος 2, Χρυσοσπάθης, Τσαχιλίδης, Λαδάς, Χόλαντ, Ναγκλ 4, Μπιτσάκος Ανδρ.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Μάζης): Ριστίσεβιτς, Τζελάτης, Κανδανολέων, Σιαμάς Γ., Δευτεραίος, Τόττης, Άντζιτς 3, Σγουρίδης, Χατζηγούλας 3, Δερμιτζάκης, Σιαμάς Π., Αλβέρτης 1, Κρατημένος, Σιαμάς Χρ., Ζερβουδάκης.

Λούδης: «Να τελειώσουμε τη σειρά στο Γουδή»!

Μετά το τέλος του αγώνα ο προπονητής της ομάδας πόλο του ΓΣ Περιστερίου, Κώστας Λούδης, δήλωσε: «Είναι σημαντικό ότι κάναμε το 1-0 που ήταν και ο στόχος μας και πλέον πηγαίνουμε την επόμενη Τετάρτη στο Γουδή για να τελειώσουμε τη σειρά. Στόχος μας είναι να κάνουμε το 2-0 για να μην χρειαστεί τρίτο παιχνίδι στο Περιστέρι. Η ομάδα έδειξε ότι έχει τις δυνατότητες να το πετύχει».

Και συμπλήρωσε: «Είχα ένα άγχος με τη λογική ότι προερχόμαστε από ένα διάστημα χωρίς αγώνες λόγω των εορτών του Πάσχα και πάντα αυτό σε βγάζει από τον ρυθμό. Μπήκαμε όμως συγκεντρωμένοι, δουλέψαμε καλά και καταφέραμε να ανταπεξέλθουμε στις δυσκολίες του παιχνιδιού».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Για το 2-0 αύριο με ΠΑΟ! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας