Τελευταία ενημέρωση 07:48, 19 Απρ 2024

Αλαφούζος: Το ποδόσφαιρο έχει «άγραφους» κανόνες»

Κατηγορία Ήφαιστος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Στον Ήφαιστο Περιστερίου η σεζόν χαρακτηρίζεται ως απόλυτα επιτυχημένη.

Από την στιγμή που ο Κώστας Αλαφούζος αποφάσισε να βγει μπροστά και να αναλάβει τη θέση του προέδρου όλα κύλησαν σε φυσιολογικά πλαίσια, με την ομάδα να έχει ρόλο πρωταγωνιστή στην Α' ΕΠΣΑ.

Πηγή Soccerlive.gr

Πλέον, άπαντες στο σύλλογο και κυρίως ο γνωστός επιχειρηματίας θα πρέπει να κοιτάξουν μπροστά και να κλείσουν άμεσα το θέμα του προπονητή μετά την αποχώρηση του Χαράλαμπου Λιαιλία από την τεχνική ηγεσία.

Η ιστοσελίδα επικοινώνησε με τον κ. Αλαφούζο που έκανε το δικό του σχόλιο για τις εξελίξεις που συμβαίνουν στην ομάδα του ενώ εξέφρασε και την ενόχληση του που αρκετοί έχουν ανοίξει δίαυλο επικοινωνίας με τους ποδοσφαιριστές του Ηφαίστου, οι οποίοι μάλιστα δεσμεύονται από το σύλλογο των δυτικών προαστίων.

Αναλυτικά, το σχόλιο του: «Θέλω να ευχηθώ Χριστός Ανέστη σε όλο τον κόσμο του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου. Εύχομαι για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο η νέα χρονιά να είναι ακόμη καλύτερη καθώς ταλαιπωρήθηκε αρκετά με την πανδημία του COVID-19. Όσον αφορά την ομάδα μας τις επόμενες ημέρες θα έχουμε μια πιο ξεκάθαρη εικόνα για τις εξελίξεις και το πως θα κινηθούμε την επόμενη σεζόν. Θα συνεχίσουμε και τον επόμενο μήνα τις υποχρεώσεις μας ως διοίκηση και στη συνέχεια θα αρχίσουμε να κάνουμε τις απαραίτητες επαφές για την διαμόρφωση του ρόστερ και του τεχνικού επιτελείου μας. Με λυπεί ωστόσο το γεγονός που αρκετές ομάδες και διάφορα πρόσωπα έχουν έρθει σε επικοινωνία με ποδοσφαιριστές μας, παρότι γνωρίζουν ότι δεσμεύονται από το σωματείο μας. Εφόσον κάποιος επιθυμεί να εντάξει στο δυναμικό της ομάδας του ποδοσφαιριστή του Ηφαίστου, καλό θα είναι να επικοινωνήσει με τη διοίκηση μας. Τακτικές τέτοιου είδους φέρνουν τις ομάδες σε ρήξη. Υπάρχουν αρκετοί ποδοσφαιριστές στους οποίους έχουμε επενδύσει και πιστεύουμε στις ικανότητες τους. Οπότε καλό θα είναι οι ομάδες και οι... ενδιαφερόμενοι να επικοινωνούν με ανθρώπους από τη διοίκηση μας και να μην έχουν τηλεφωνική επικοινωνία απευθείας με τους ποδοσφαιριστές διότι καμία μεταγραφή δεν θα ολοκληρωθεί. Επειδή ως άνθρωπος του ποδοσφαίρου και έπειτα ως διοικητικός παράγοντας έχω μάθει να είμαι ειλικρινής και "Αρσενικός" σε όλες μου τις συζητήσεις και τις συμφωνίες τόσο με τους ποδοσφαιριστές και με τους παράγοντες των ομάδων, την επόμενη φορά που θα υποπέσει στην αντίληψη μου τέτοιο γεγονός θα μιλήσω με ονόματα ώστε να γνωρίζουν άπαντες με τι άτομα έχουν να κάνουν. Το ποδόσφαιρο έχει άγραφους κανόνες και εγώ ως "πιτσιρικάς" που λένε ότι είμαι τους σέβομαι και τους ακολουθώ μέχρι τέλους.».

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 19 Απρίλιος 2023 16:40
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Γαλάνης στον πάγκο του Ήφαιστου! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας