Τελευταία ενημέρωση 06:34, 24 Απρ 2024

Θα ήταν είδηση αν έπαιζε στον Γιούχτα!

Κατηγορία Άγιος Ιερόθεος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Η αλήθεια πολλές φορές είναι πολύ πικρή. Ο Άγιος Ιερόθεος βιώνει φέτος καταστάσεις ασύμμετρες με την ιστορία του και η αλήθεια είναι ότι για το σημείο «μηδέν» που έχει φθάσει δεν φταίει μόνο η σημερινή χαώδη κατάσταση.

Είναι συνάρτηση μιας αλληλουχίας τρόπου δράσεων και διοίκησης που μπορεί να μην έφθαναν τον σύλλογο στον «πάτο του βαρελιού» και να τον διατηρούσαν σε μια «αγωνιστική αξιοπρέπεια» ωστόσο δημιούργησαν τις συνθήκες εκείνες που τελικά τον οδήγησαν στον «πάτο του βαρελιού».

Κάτι σαν την πολιτική που η μια Κυβέρνηση επιρρίπτει την ευθύνη στην αμέσως προηγούμενη αλλά εμείς γνωρίζουμε ότι τελικά όλες φταίνε. Και δυστυχώς φθάσαμε στο σημείο να μην θεωρούμε «είδηση» το γεγονός ότι η ομάδα δεν θα ταξιδέψει έτσι για την υστεροφημία της στο Ηράκλειο για να παίξει με τον πρωτοπόρο Γιούχτα.

Είδηση θα ήταν άμα ταξίδευε!. Αποστολή δεν μπορούσε να συμπληρωθεί γιατί δεν υπάρχουν παίκτες, πέρα από το κόστος του ταξιδιού και κατά βάθος μικρό το κακό αφού δεν προβλέπεται αφαίρεση βαθμών για τη νέα χρονιά όπως εικάζεται. Χαμένο παιχνίδι ούτως η άλλως.

Και αν κάποιος βγαίνει ζημιωμένος είναι τελικά ο Γιούχτας που ήθελε να παίξει για να βάλει όσα περισσότερα γκολ μπορούσε για να αυξήσει τον συντελεστή τερμάτων του απέναντι στην ανταγωνίστρια Μαρκό. Το 3-0 του άνευ αγώνος βλέπετε δεν του αρκεί...

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 11 Απρίλιος 2023 13:57
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Έγιναν πια...συνήθεια! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας