Τελευταία ενημέρωση 23:38, 18 Απρ 2024
Κατηγορία Άγιος Ιερόθεος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Σε παιχνίδι με μονόπλευρο βαθμολογικό ενδιαφέρον ο Άγιος Ιερόθεος ηττήθηκε στη Χωράφα από τον Πόρο με 5-1 για την 23η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής. Σημασία πλέον για την ομάδα είναι να τελειώσει το φετινό της μαρτύριο και να οργανωθεί για τη νέα σεζόν.

Ο Πόρος στο 9’ άνοιξε το σκορ, όταν μετά από βολέ του Ζαφείρη, η μπάλα έφτασε στον Μέμμο, ο οποίος έκανε ωραία κίνηση από τα δεξιά, πάσαρε στον Φρόκου που δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 0-1. Στο 17’ ο Πόρος βρήκε και δεύτερο γκολ, όταν από κάθετη πάσα του Γροσδάνη, ο Μέμμος απέφυγε και τον τερματοφύλακα και δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 0-2 για τον Πόρο. Στη συνέχεια, ο Άγιος Ιερόθεος είχε κάποιες στιγμές στην περιοχή του Πόρου, χωρίς όμως να ανησυχήσει ο Ζαφείρης, ενώ από την άλλη οι «μπλε» έψαξαν και τρίτο τέρμα, χωρίς επιτυχία, με το 0-2 να σφραγίζει τις προσπάθειες των δύο ομάδων στο πρώτο μέρος.

Στην επανάληψη, στα πρώτα λεπτά δεν σημειώθηκε κάτι αξιοσημείωτο, με τον Πόρο να βρίσκει και τρίτο τέρμα, όταν ο Μέμος ανατράπηκε στη περιοχή από τον Μονεμβασίτη, με τον Πήλιο να αναλαμβάνει την εκτέλεση για το 0-3, ενώ ένα λεπτά αργότερα, ο Μέμμος έκανε το γύρισμα, με τον Πήλιο με βολ πλανέ να κάνει το 0-4. Ο Άγιος Ιερόθεος στο 67’ μείωσε, όταν από κόρνερ Μπιλικαΐδη, η μπάλα πέρασε από όλους και στο δεύτερο δοκάρι ο Μονεμβασίτης δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 1-4.

Στο 82’ ο Πόρος πέτυχε και πέμπτο τέρμα, με τον Φρόκου μετά από αντεπίθεση σε κενή εστία να γράφει το 1-5 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Άγιος Ιερόθεος: Κουτσογιάννης, Γκόντα, Βεσέλι, Μπακουλάτι, Χριστόπουλος, Μονεμβασιώτης, Μουστάκης, Πρίφτι, Τσαμπουράκης Μ., Ρόπας, Μπιλικαΐδης.

Πόρος: Ζαφείρης Δ., Παπαδομιχελάκης, Αυγουστάκης, Σένκα, Μέμμος, Καλαϊτζάκης, Νάκας, Γροσδάνης, Κουτάντος, Φρόκου, Ζαφειρης Αλ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Θα ήταν είδηση αν έπαιζε στον Γιούχτα! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας