Τελευταία ενημέρωση 09:39, 19 Απρ 2024

Να κάνει αύριο το 1-1 με Πανιώνιο

Κατηγορία Water Polo
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Να φέρει τη σειρά των playoffs με τον Πανιώνιο στα ίσια θέλει η ομάδα πόλο του ΓΣ Περιστερίου το Σάββατο (8/4, 16:30) στο κολυμβητήριο της «Χωράφας».

Οι «κυανοκίτρινοι» ηττήθηκαν (7-4) στο πρώτο παιχνίδι εκτός έδρας και θέλουν να κάνουν το 1-1 στη σειρά, προκειμένου να επιστρέψουν στη Νέα Σμύρνη τη Μεγάλη Τρίτη (11/4, 20:30) για να διεκδικήσουν εκεί την πρόκριση στην τετράδα.

«Επειδή δεν τα καταφέραμε στο πρώτο παιχνίδι, πρέπει οπωσδήποτε να πάμε τη σειρά στο 1-1 και να δώσουμε την τελική μάχη στο τρίτο ματς. Πρέπει πάση θυσία να κερδίσουμε για να ελπίζουμε στην τετράδα» δήλωσε ο περιφερειακός του ΓΣΠ Μανώλης Πρέκας, αναφερόμενος στην αναμέτρηση με τους «κυανέρυθρους».

Όσο για το τι πρέπει να προσέξει ο ΓΣ Περιστερίου για να αποφύγει τα λάθη του πρώτου αγώνα, εξήγησε: «Θεωρώ ότι στο πρώτο παιχνίδι υπήρξαν κενά διαστήματα που χάσαμε το μαυλό μας. Πήγαμε καλά στο ξεκίνημα της αναμέτρησης, κρατήσαμε χαμηλά σε παραγωγικότητα τον αντίπαλο, αλλά στη συνέχεια δεχθήκαμε δυο γκολ και δεν αντιδράσαμε σωστά».

Και κατέληξε: «Γενικά πιστεύω ότι τα κενά διαστήματα ήταν εκείνα που δεν μας επέτρεψαν να κερδίσουμε. Γι’ αυτό απαιτείται πολύ μεγάλη συγκέντρωση στο παιχνίδι».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Στόχος πλέον η 5η θέση και η Ευρώπη! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας