Τελευταία ενημέρωση 15:50, 22 Σεπ 2023
Κατηγορία ΠΑΕ Ατρόμητος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Με τη σημερινή προπόνηση που πραγματοποιήθηκε στο αθλητικό κέντρο  Μαζαράκη, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ατρόμητου για την αναμέτρηση κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα (8/4, 17:00) στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής των playouts Super League.

Εκτός αποστολής έμεινε ο Ντόριν Ροτάριου, που στην προπόνηση της Πέμπτης ένιωσε πόνους στην κοιλιά και έντονη αδιαθεσία και διακομίσθηκε στο Ιατρικό Κέντρο. Έπειτα από εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε και τη φαρμακευτική αγωγή που του χορηγήθηκε, πήρε σήμερα εξιτήριο και ως εκ τούτου δεν υπολογίζεται στα πλάνα του προπονητή μας, Κρις Κόλμαν, για το ματς κόντρα στην ομάδα της Ηπείρου.

Μετά το τέλος της προπόνησης, ο Κόλμαν ανακοίνωσε την αποστολή που θα είναι διαθέσιμη για την αναμέτρηση.

Την αποστολή αποτελούν οι: Γιαννιώτης, Μπρανέσκου, Σάλτας, Κεσχρίντα, Ντε Μποκ, Αθανασίου, Πομόνης, Μαυρομμάτης, Χατζηισαΐας, Τζοβάρας, Φριντζόνσον, Μουντές, Έρλινγκμαρκ, Κούεν, Γκονθάλεθ, Καμαρά, Οικονομίδης, Τζαβίδας, Ρομπάιγ, Κλωναρίδης, Κιάρτανσον, Κωτσόπουλος.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Ανώτερος αλλά έμεινε στο «Χ» »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio

Δημοφιλέστερα

Καρακασίδης στον Φοίνικα

Καρακασίδης στον Φοίνικα

22 Σεπ 2023 Φοίνικας

Ανακοίνωσε Ουάγια

Ανακοίνωσε Ουάγια

21 Σεπ 2023 Ιπποκράτης

Αγιασμός στον Ηρακλή

Αγιασμός στον Ηρακλή

21 Σεπ 2023 Ήφαιστος

Καρατζάς ο εκλεκτός

20 Σεπ 2023 Ήφαιστος

Λύγισε από τα έντεκα βήματα

Λύγισε από τα έντεκα βήματα

20 Σεπ 2023 ΑΟ Περιστερίου

Βραβεύτηκε ο Νίκος Λαζαρίδης
Πέρασε εύκολα το Καματερό

Πέρασε εύκολα το Καματερό

19 Σεπ 2023 Ανθούπολη

Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας