Τελευταία ενημέρωση 23:36, 19 Απρ 2024
Κατηγορία ΠΑΕ Ατρόμητος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

H ξεχωριστή εμπειρία του 8χρονου Finley στην ακαδημία του Ερασιτέχνη Ατρόμητου.

Πηγή: Αθλητικό Περιστέρι

 

Από την Αγγλία στο «Νταμάρι» για να ζήσει μια όμορφη εμπειρία με την ακαδημία του Ερασιτέχνη Ατρόμητου. Τα πρώτα του βήματα με τη «στρογγυλή θεά» παρέα, κάνει ο μικρός γιος του Κρις Κόλμαν, Finley που βρέθηκε πρόσφατα στην Αθήνα μαζί με τη μητέρα του Charlotte Jackson και την αδελφή του για λίγες ημέρες.

Στο διάστημα αυτό ο πιτσιρικάς ζήτησε από τον πατέρα του να τον πάει για προπονήσεις στις εγκαταστάσεις του ΑΠΣ Ατρόμητος στην περιοχή της Χρυσούπολης έχοντας διακαή επιθυμία άλλωστε να φορέσει τη φανέλα με  το αστέρι. Ο Ουαλός τεχνικός δεν μπόρεσε φυσικά να χαλάσει το χατίρι του 8χρονου γιου του κι έτσι παρά την απόσταση καθότι κατοικεί στα Νότια προάστια τον «ανέβασε» στο «Νταμάρι» για να κάνει προπονήσεις υπό την επίβλεψη του Σαράντου Καμβύση, προπονητή των «μικρών» τμημάτων.

 Στην πρώτη προπόνηση βρέθηκε σύσσωμη η οικογένεια Coleman, ενώ ακολούθησαν ακόμη δύο προπονήσεις με την παρουσία μόνο του μπαμπά που έτυχε θερμής φιλοξενίας από τον Υπεύθυνο της ακαδημίας Θανάση Κασπίρη. Ο μικρός Finley που χειρίζεται τη μπάλα με το αριστερό απόλαυσε μέχρι το μεδούλι τις προπονήσεις που ήταν μαζεμένες γι’ αυτόν δεδομένου ότι στη χώρα του κάνει μόνο μια προπόνηση την εβδομάδα.

 Του άρεσε πάρα πολύ η ποικιλία του προγράμματος αλλά και το πολύ καλό κλίμα που αντιμετώπισε από τα άλλα παιδιά της ηλικίας του που προσπάθησαν να τον αγκαλιάσουν από το πρώτο λεπτό επιβεβαιώνοντας το οικογενειακό status που υπάρχει στην ακαδημία του Ερασιτέχνη. Αλλά και ο ίδιος ο Κρις Κόλμαν, καθ’ ύλην αρμόδιος άλλωστε είχε να λέει εξαιρετικά λόγια για το υψηλό επίπεδο των προπονήσεων καίτοι απευθύνονταν σε μικρά παιδιά τονίζοντας ότι το παιδί έμεινε πάρα πολύ ευχαριστημένος από την παρουσία του στο «Νταμάρι». Σε τέτοιο μάλιστα βαθμό που όταν επισκεφθεί πάλι την Ελλάδα θα βρεθεί ξανά στην ακαδημία του Ερασιτέχνη Ατρόμητου και γιατί όχι να κάνει την πρώτη του συμμετοχή σε αγώνα.

 

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 04 Απρίλιος 2023 18:49
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Η γενιά των 20ρηδων! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας