Τελευταία ενημέρωση 11:30, 19 Απρ 2024
Κατηγορία Παρασκήνια
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Διαβάστε την στήλη Talk of ths town από την εφημερίδα Αθλητικό Περιστέρι», τεύχος Φεβρουαρίου.

---- Αγαπημένα μου σπαθόλουρα, υπεργίγαντες και τιτανοτεράστιοι, είναι μεγάλη μου η χαρά που ξεκινάτε πάντα από εμένα  γιατί ξέρετε ότι όσα έχω να σας πω είναι σαν τα λέτε εσείς. Γιατί εγώ δεν είμαι εγώ, εγώ είμαι εσείς, δεν ξέρω αν με νοήσατε!.

---- Οι εθνικές εκλογές απ’ ότι φαίνεται πάνε μετά το Πάσχα. Μπορεί τώρα που με διαβάζετε να έχει ανακοινωθεί η ημερομηνία από τον Μητσοτάκη μπορεί και όχι. Ακούγεται έντονα στις πιάτσες η 21η Μαϊου, ανήμερα του Κωνσταντίνου και Ελένης. Ίδωμεν….

---- Μέχρι τότε και όποτε ανταμώνουμε εγώ θα σας ζαλίζω με τον διακαή μου πόθο: Να αποκτήσει το Περιστέρι ένα δικό του βουλευτή, καταδικό του, περιστεριώτη γέννημα θρέμμα που να μπορεί να βάλει την πόλη μας πάνω απ’ όλα. Που να έχει περπατήσει στις γειτονιές, να έχει διασκεδάσει στις ταβέρνες της πόλης και να έχει συναναστραφεί μαζί μας τέλος πάντων.

---- Μα θα μου πει κανείς «έχουμε τον Παχατουρίδη τι να τον κάνουμε τον βουλευτή αφού έτσι κι αλλιώς υπεύθυνος για την πόλη είναι ο Παχατουρίδης» Θα συμφωνήσω. Όταν έχεις ένας δήμαρχο που είναι μια «κατηγορία μόνος του» με τέτοια επιρροή που μπορεί να διεκδικεί και να κατακτά πράγματα, είναι σαν να έχεις επί της ουσίας δικό σου βουλευτή.

----- Σε κάθε περίπτωση καλό θα είναι επιτέλους να στείλουμε στο Κοινοβούλιο ένα δικό μας παιδί. Θα το λέω και θα το ξαναλέω μέχρι να πάμε στις κάλπες για να το καταλάβετε, Και για να το μεταδώσετε αν συμφωνείτε με την άποψη μου από στόμα σε στόμα. Με την επανάληψη που είναι μήτηρ πάσης μαθήσεως όλο κάτι θα βγει.

--- Θα πω ένα μεγάλο μπράβο στον Μπάμπη Καραθάνο. Που στην συγκέντρωση που πραγματοποίησε την ημέρα της ονομαστικής του εορτής, «ανέβασε πάνω» και την Ράνια Σαγιάκου δικαιώνοντας με αφενός και επιβεβαιώνοντας τις άριστες σχέσεις  αφετέρου που έχουν δύο περιστεριώτες υποψήφιοι που μεγάλωσαν στην ίδια γειτονιά και όχι μόνο δεν έχουν αντιπαλότητα αλλά στηρίζει ο ένας τον άλλον.

--- Να είσαι τώρα Τσίπρας και να σκέφτεσαι ποιον υποψήφιο δήμαρχο να κατεβάσει ο ΣΥΡΙΖΑ στο Περιστέρι. Τον «κανένα» θα του έλεγα. Μεγάλη μαγκιά που αποδεικνύει ότι δεν τον αγγίζουν οι κομματικές αγκυλώσεις έκανε ο Παχατουρίδης. Ως πρώτος πολίτης μιας εργατούπολης πήγε στην προεκλογική ομιλία του Τσίπρα στο «Α.Παπανδρέου» για να τον υποδεχθεί.

---- Ο Τσίπρας ξέρει ότι όποιον υποψήφιο και να βάλει απέναντι στον Παχατουρίδη είναι χαμένος. Να μην σας πω ότι ο υποψήφιος του στις προηγούμενες εκλογές ο Καποτάς «παίζει» να πάει στον συνδυασμό του Δημάρχου. Γι’ αυτό σας λέω θα το σκεφθεί σοβαρά ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ για το ποιον θα «κατεβάσει», αυτό βέβαια θα δρομολογηθεί μετά τις εκλογές και ανάλογα με το αποτέλεσμα.

---- Με την παρουσία του Λάκη Λαζόπουλου «διανθίστηκε» η τεράστια συγκέντρωση που πραγματοποίησε ο δήμαρχος τον προηγούμενο μήνα στο Άλσος. Πολλοί αναρωτήθηκαν από πού και ως που ο Λαζόπουλος στο Περιστέρι. Η εξήγηση είναι ότι ο δημοφιλής ηθοποιός, που έχει αποστασιοποιηθεί τώρα τελευταία ( ιδεολογικά κλείνει προς τον ΣΥΡΙΖΑ), έχει άριστες προσωπικές σχέσεις με τον Παναγιώτη Παχατουρίδη, τον γιο του δημάρχου, ένα εξαιρετικό παιδί με ήθος, μόρφωση, ευγένεια έχει φθάσει ψηλά σε επαγγελματικό επίπεδο.

---- Να ευχηθώ καλή επιτυχία στον Τάσο Καλλιάφα, δημοτικό σύμβουλο και πρόεδρο της ΔΕΠΑΠ που έμαθα ότι κατεβαίνει υποψήφιος βουλευτής δοκιμάζοντας για πρώτη φορά την τύχη του σε εθνικές εκλογές. Πολύ καλή περίπτωση ανθρώπου με ήθος που είναι δίπλα στον Υπουργό Εξωτερικών Δένδια και εξελίσσεται διαρκώς.

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Επίσκεψη στο 5ο Δημοτικό Περιστερίου! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας