Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Στάθηκε στο ύψος του!

Κατηγορία Φοίνικας
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Άλλος είχε το βαθμολογικό κίνητρο στο παιχνίδι που έγινε στο γήπεδο του Ελληνικού και άλλος πήρε τη νίκη!

Πηγή Soccerlive.gr

Ο Φοίνικας Περιστερίου δικαιολόγησε την παρουσία του στη δεύτερη θέση της κατάταξης στον 3ο όμιλο της Β' ΕΠΣΑ και με πολύ καλή εμφάνιση επικράτησε με 3-1 απέναντι στο Παγκράτι, που θα τα... δώσει όλα για να μείνει «ζωντανό» στη μάχη της σωτηρίας στις δύο αγωνιστικές που απομένουν για το φινάλε.

Στο 20ο λεπτό ο Χαλικιάς αξιοποίησε έξοχη ασίστ του Δήμου και με σουτ έκανε το 0-1, στο 60' ο Γιαταγανάκης σκόραρε με κεφαλιά έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Δήμου για το 0-2 και στο 75' ο Αθανασάκης με πλασέ απέναντι στον Κελαηδίτη έγραψε το 0-3. Το μόνο που μπόρεσαν να κάνουν οι κοκκινόμαυροι, ήταν να μειώσουν για το τελικό 1-3 στο 92' με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Ντότσικα, το οποίο κέρδισε ο Καλαρίτης.

Διαιτητές: Σύψας, Βαμβακάς-Μεντζελόπουλος

ΠΑΓΚΡΑΤΙ (Νίκος Ακριτίδης): Κελαηδίτης, Παπαθέου, Κωνσταντινίδης (46' Κουτσοχρήστος), Νεζίρι (65' Παππάς), Ντότσικας, Ακριτίδης (65' Βασιλειάδης), Ρίζος (55' Καλαρίτης), Νάνος, Σακαλής, Κουρουπάκης, Στεργιόπουλος

ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΠΕΡΙΣΤ. (Στάθης Πανακούλιας): Νικολακόπουλος, Ανδριανάκος (46' Αθανασάκης), Ηλιόπουλος (55' Μποζάς), Λάσκαρης (65' Κορδάς), Αναγνωστόπουλος, Γιαταγανάκης, Χαλικιάς (55' Διονάτος), Δήμος, Μάζης, Θεοδωρακόπουλος (60' Μαρκαντωνάτος), Λαγός.

Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 19 Μάρτιος 2023 20:17