Εκτύπωση αυτής της σελίδας

«Παίξαμε σύμφωνα με αυτά που σχεδιάσαμε»

Κατηγορία ΓΣ Περιστερίου
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Μετά το τέλος του χθεσινού αγώνα με τον Ιωνικό στη Νίκαια, ο προπονητής του Περιστερίου, Βασίλης Σπανούλης, δήλωσε: «Αν εξαιρέσουμε το πρώτο πεντάλεπτο του παιχνιδιού, στη συνέχεια παίξαμε σύμφωνα με αυτά που είχαμε σχεδιάσει και όπως θέλουμε να παίζουμε. Παίξαμε καλή άμυνα, φύγαμε στον αιφνιδιασμό και είχαμε καλές επιλογές στην επίθεση. Κρατάμε τα 35 λεπτά, μόνο τα πρώτα πέντε-έξι λεπτά, πιστεύω ότι ήμασταν τελείως έξω από τον τρόπο που θέλουμε να παίζουμε».

Και συνέχισε: «Για μας ήταν ένα ακόμη σημαντικό παιχνίδι. Μένουν ακόμη τρία παιχνίδια μέχρι το τέλος της χρονιάς και πρέπει να είμαστε σοβαροί, να συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά όπως δουλεύουμε και να προσπαθούμε να παίξουμε όσο το δυνατόν κάθε εβδομάδα καλύτερο μπάσκετ».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στον Σιλβέιν Φρανσίσκο που λόγω ενός σπασμού στη μέση χρησιμοποιήθηκε ελάχιστα.
«Συγχαρητήρια στα παιδιά και το πιο σημαντικό είναι να είμαστε υγιείς. Ο Σιλβέιν (Φρανσίσκο) είχε έναν σπασμό στη μέση γι’ αυτό και δεν αγωνίστηκε. Οπότε να είμαστε υγιείς, να δουλεύουμε και να προοδεύουμε» πρόσθεσε ο προπονητής του Περιστερίου bwin Βασίλης Σπανούλης.

Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 19 Μάρτιος 2023 20:18