Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Καθαρή νίκη με Κοψαχείλα 2-0

Κατηγορία Ηρακλής
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Ήθελε περισσότερο τη νίκη ο Ηρακλής Περιστερίου, έπιασε καλύτερη απόδοση και δίκαια επικράτησε με 2-0 της Κοψαχείλας.

Πηγή Soccerlive.gr

Έτσι εδραιώθηκε στην πέμπτη θέση της κατάταξης στον 1ο όμιλο της Β' ΕΠΣΑ, ενώ η ομάδα του Π. Φαλήρου θα δώσει τη μάχη για την αποφυγή του υποβιβασμού στις τέσσερις αγωνιστικές που απομένουν.

Στο 15ο λεπτό ο Ν. Μήτρος είδε την μπάλα να σταματάει στο δοκάρι στο σουτ που επιχείρησε από θέση εκτός περιοχής, με τους γηπεδούχους να παίρνουν το προβάδισμα στο 34' χάρη σε πανέμορφο πλασέ του Ελεύθερου στο απέναντι «Γ» της εστίας (1-0). Στο 44' οι κυανοκίτρινοι απέκτησαν και αριθμητικό πλεονέκτημα λόγω αποβολής του Πρέντσε με δεύτερη κίτρινη κάρτα, εξέλιξη που εκμεταλλεύτηκαν για να φτάσουν στο 2-0 στο 54' με κοντινό πλασέ του Χρυσοχόου. Μέχρι το τριπλό σφύριγμα του διαιτητή Μπαλογιάννη δεν άλλαξε κάτι, με τον Ηρακλή να πετυχαίνει την επάνοδό του στις νίκες.

Σημειώνεται ότι από την Κοψαχείλα συγχαίρουν τη διαιτητική τριάδα, ενώ ευχαριστούν τον Ηρακλή Περιστερίου για τη φιλοξενία και του εύχονται καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα.

Διαιτητές: Μπαλογιάννης, Γαλάνης-Αθανασάκης

ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΕΡΙΣΤ. (Γιάννης Νενεκούμης): Νότι, Ε. Σάσσαλος (78' Ζενέτος), Πουρίκη, Πάνος, Π. Μήτρος, Λιαγκόζης, Ελεύθερος, Ν. Μήτρος (78' Ζαρκαδάς), Νίτας (13' λ.τρ. Χρυσοχόος), Α. Σάσσαλος, Σοροβίγκας (75' Μπακάλης)

ΚΟΨΑΧΕΙΛΑ (Αντώνης Κουφογιαννάκης): Μοσχοβίτης, Φόνσος (82' Νούλας), Ιμπρο (78' Ψαθάκης), Μουχαμέτι, Πρέντσε, Μπαξεβανίδης, Σανεβιράτνε (55' Α. Βεϊζάι), Φωτόπουλος (78' Περιμένης), Σταθούλας (55' Φύτρος), Φ. Βεϊζάι, Ασημακόπουλος.