Τελευταία ενημέρωση 21:20, 19 Απρ 2024
Κατηγορία Water Polo
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Ψυχωμένοι και με πάθος που ξεχείλιζε οι πολίστες του ΓΣ Περιστερίου πέτυχαν μεγάλη νίκη (9-8) στο κολυμβητήριο της «Χωράφας» επί του Πανιωνίου, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Β’ Φάσης του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης Α1 Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών.

Ο προπονητής του ΓΣΠ Κώστας Λούδης παρακολούθησε τον αγώνα από την εξέδρα, λόγω της αποβολής του με κόκκινη κάρτα στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό και χρέη πρώτου προπονητή εκτέλεσε ο άμεσος συνεργάτης του Κώστας Πασλής.

Οι «κυανοκίτρινοι» είχαν τον έλεγχο από το πρώτο 8λεπτο (3-2) και το ίδιο έπραξαν και στη συνέχεια φτάνοντας στο τέλος του τρίτου 8λεπτου να έχει ένα σημαντικό προβάδισμα (9-5). Το γεγονός αυτό οδήγησε σε χαλάρωση και ο Πανιώνιος μπόρεσε να περιορίσει την έκταση της ήττας.

Επόμενος αντίπαλος για την ομάδα πόλο του ΓΣ Περιστερίου είναι το προσεχές Σάββατο (25/2, 17:00) εκτός έδρας ο Ολυμπιακός για την 6η αγωνιστική της Β’ Φάσης του πρωταθλήματος.

ΤΑ 8ΛΕΠΤΑ: 3-2, 3-2, 3-1, 0-3.

ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ (Πασλής): Σαλτερής, Αλευρίδης, Τοράκης, Πρέκας 1, Γερακούδης, Κουκουμάκης, Μπιτσάκος Χρ., Καρούντζος 1, Φώσκολος 1, Χρυσοσπάθης 3, Μαστρογιαννάκος, Λαδάς 1, Χόλαντ, Ναγκλ 2, Μπιτσάκος Ανδρ.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Δήμου): Λιμαράκης, Κοπελιάδης, Μπουζαλάς, Γκιουβέτσης 1, Μπιτάτζε, Νταλάπας 1, Καλαϊτζής 1, Μουρατίδης, Παπάκος 1, Γούνας 1, Σπούνερ 1, Καπετανάκης 2, Αναγνώστου, Λοράντος, Κανελλόπουλος.

Λούδης: «Μεγάλη νίκη, τα παιδιά ακολούθησαν πιστά το πλάνο μας»

Μετά το τέλος του αγώνα με τον Πανιώνιο, ο προπονητής του ΓΣ Περιστερίου Κώστας Λούδης, που παρακολούθησε τον αγώνα από την εξέδρα, δήλωσε: «Παρότι δεν ήμουν στον πάγκο, λόγω της τιμωρίας μου θέλω να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά γιατί έμειναν απόλυτα συγκεντρωμένοι. Θεωρώ ότι είναι πολύ μεγάλη νίκη από όλες τις απόψεις. Τόσο βαθμολογικά όσο και για το πρεστίζ της ομάδας.

Παίζαμε με μια απο τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος, όπως είναι ο Πανιώνιος που παρουσιάστηκε υπερπλήρης, ενώ εμείς είχαμε την απουσία του Μιχάλη Καζάζη που τον περιμένουμε στις επόμενες αγωνιστικές κοντά μας για να μας βοηθήσει, όπως επίσης και τον Χρήστο Μπιτσάκο, που αγωνίστηκε λίγο, καθώς ταλαιπωρείται απο καιρό με ίωση».

Και πρόσθεσε: «Τα παιδιά ακολούθησαν πιστά το πλάνο και έφτασαν σ’ αυτή τη νίκη που μας φέρνει στην 5η θέση, όπου γι’ αυτή τη χρονική περίοδο και με όλα τα προβλήματα που είχαμε ήταν ότι καλύτερο μπορούσαμε να πετύχουμε

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Στο δρόμο του αύριο ο Ολυμπιακός! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας