Τελευταία ενημέρωση 23:55, 18 Απρ 2024
Κατηγορία Φοίνικας
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Ακόμη ένα βήμα προς την κατάκτηση της δεύτερης θέσης στον 3ο όμιλο της Β' ΕΠΣΑ πραγματοποίησε σήμερα (19/2) ο Φοίνικας, καθώς κατάφερε να νικήσει με 2-0 τον Πανιώνιο Καισαριανής και να ξεφύγει στο +9 από τους Λύκους Χαϊδαρίου.

Από την άλλη, οι κυανέρυθροι έδωσαν τη μάχη τους, όμως δεν μπόρεσαν να πάρουν τον δρόμο της επιστροφής με θετικό αποτέλεσμα και, μοιραία, παρέμειναν στη δέκατη θέση της κατάταξης. Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 9ο λεπτό με σουτ του Διονάτου μετά από ωραία συνεργασία (1-0), ενώ στο 75' ο Αθανασάκης έκλεψε την μπάλα και με σουτ διαμόρφωσε τοτελικό 2-0.

Διαιτητές: Γουρέλης, Ισσά-Ρούσσος

ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΠΕΡΙΣΤ. (Στάθης Πανακούλιας): Νικολακόπουλος, Θεοδωρακόπουλος (52' Λαγός), Ηλιόπουλος (65' Αθανασάκης), Ανδριανάκος (52' Λάσκαρης), Αναγνωστόπουλος, Γιαταγανάκης, Χαλικιάς (85' Καραλής), Στάθης, Μάζης, Χ. Καλυβάς (85' Μποζάς), Διονάτος

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΑΙΣ. (Παύλος Κυριακουλέας): Χάλαρης, Βουθτζαλής, Μελιγός, Απέργης, Παριανός (46' Γκόφας), Αϊβάζης, Λιάπας, Διονυσόπουλος, Αλεξίου (46' Μπαρμπαλιάς), Ασωνίτης (80' Νομικός), Ντόκος.

Soccerlive.gr

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Σκόνταψε στον Παπάγο »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας