Τελευταία ενημέρωση 01:41, 20 Απρ 2024
Κατηγορία Water Polo
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Αν και δεν ξεκίνησε καλά η ανδρική ομάδα πόλο του ΓΣ Περιστερίου απέναντι στον Παναθηναϊκό, έκανε επική ανατροπή την περασμένη Τετάρτη και έφτασε στη νίκη (10-9) στο κολυμβητήριο της «Χωράφας» στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Β’ Φάσης του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης της Α1 Εθνικής Κατηγορίας.

Επόμενος αντίπαλος για τους «κυανοκίτρινους» την επόμενη Τετάρτη (22/2, 21:00) στο κολυμβητήριο της «Χωράφας» είναι ο Πανιώνιος, για την 5η αγωνιστική της Β’ Φάσης του πρωταθλήματος.

Οι πολίστες του Κώστα Λούδη δεν ξεκίνησαν καλά το παιχνίδι και το εκμεταλλεύτηκε αυτό ο Παναθηναϊκός παίρνοντας το προβάδισμα (0-2) στο τέλος του πρώτου 8λεπτου. Οι «κυανοκίτρινοι» έδειξαν να αιφνιδιάζονται (0-4) και έκλεισαν το πρώτο ημίχρονο με το σκορ 2-6.

Στο τρίτο 8λεπτο με το επιμέρους σκορ 4-1 ο ΓΣ Περιστερίου μείωσε σε 6-7 και με αντεπίθεση διαρκείας στο τελευταίο 2λεπτο της αναμέτρησης μπόρεσε να φτάσει στη νίκη απέναντι στον μαχητικό Παναθηναϊκό.

ΤΑ 8ΛΕΠΤΑ: 0-2, 2-4, 4-1, 4-2.
ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ (Λούδης): Σαλτερής, Αλευρίδης, Τοράκης 1, Πρέκας 1, Γερακούδης, Κουκουμάκης 1, Μπιτσάκος Χρ. 1, Καρούντζος 3, Φώσκολος 1, Χρυσοσπάθης 2, Μαστρογιαννάκος, Λαδάς, Χόλαντ, Ναγκλ, Μπιτσάκος Ανδ.
ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ (Μάζης): Ριστίσεβιτς, Τζελάτης 2, Κανδανολέων, Χωματάς, Δευτεραίος 1, Τόττης, Άντζιτς 1, Σγουρίδης, Χατζηγούλας 1, Δερμιτζάκης 2, Σιαμάς Π., Αλβέρτης, Βασιλάκης, Σιαμάς Χρ. 2, Ζερβουδάκης.

Λούδης: «Μπράβο στα παιδιά για την ανατροπή, η ομάδα διαθέτει ποιότητα και ψυχικές αντοχές»

Μετά το τέλος του αγώνα με τον Παναθηναϊκό, ο προπονητής της ανδρικής ομάδας πόλο του ΓΣ Περιστερίου, Κώστας Λούδης, δήλωσε: «Ήταν ένα πολύ περίεργο παιχνίδι με τη λογική ότι στα δυο πρώτα 8λεπτα δεν μπήκαμε ποτέ στο ματς, με κακές επιλογές στην επίθεση και άμηυνα που δεν θύμιζε αυτή που παίζουμε τη φετινή χρονιά. Γιατί αυτή τη στιγμή πρέπει να έχουμε τη δεύτερη καλύτερη άμυνα πίσω από τον Ολυμπιακό. Δεχόμασταν εύκολα γκολ, υπήρχε παγωμάρα και όταν ο αντίπαλος παίρνει σημαντικές διαφορές, όλοι μας είχαν ξεγραμμμένους. Εκεί η ομάδα απέδειξε ότι διαθέτει ποιότητα, φυσικές και ψυχικές αντοχές για να μπορέσει να γυρίσει ένα τέτοιο ματς».

Και πρόσθεσε: «Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά για την ανατροπή όπως έγινε, καθώς γυρίσαμε το παιχνίδι δυο φορές. Ακόμη και στο τελευταίο 2λεπτο, όπου είχε περάσει μπροστά ο Παναθηναϊκός. Γι’ αυτό κρατάω τη μεγάλη ανατροπή και τη μεγάλη προσπάθεια. Σίγουρα θα μας προβληματίσει η εικόνα στα δυο πρώτα 8λεπτα και δεν πρέπει να την επαναλάβουμε, γιατί πολύ απλά δεν μπορείς να γυρίζεις συχνά τέτοια παιχνίδια και να κερδίζεις».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Συλλυπητήρια ανακοίνωση »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας