Τελευταία ενημέρωση 17:30, 25 Απρ 2024
Κατηγορία Κηπούπολη
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Μία από τις πιο ευρείες νίκες της η φετινή σεζόν πέτυχε χθες  η Κηπούπολη, επιβεβαιώνοντας πως βρίσκεται σε καλό δρόμο μετά την έλευση του Χρ. Παλλίδη στην τεχνική ηγεσία.

Στο γήπεδο του Ελληνικού η ομάδα του Περιστερίου ήταν ουσιαστική και επιβλήθηκε με το εμφατικό 5-1 απέναντι στο Παγκράτι, που από την πλευρά του είχε αρκετές ευκαιρίες για περισσότερα γκολ, όμως δεν παύει να διάγει πτωτική πορεία στον δεύτερο γύρο.

Στο 10ο λεπτό ο Καλαμοτουσάκης σημείωσε με πλασέ το 0-1, με τον Νένδο να αναλαμβάνει δράση και να εδραιώνει το προβάδισμα της ομάδας του με δύο προσωπικά γκολ. Στο 25ο λεπτό έγραψε το 0-2 με ατομική ενέργεια και πλασέ, ενώ με παρόμοιο τρόπο πέτυχε το 0-3 στο 47'. Στο 65' ο ίδιος παίκτης μετατράπηκε σε δημιουργό, βγάζοντας την ασίστ στον Λουκάκη για το 0-4 με ωραίο σουτ. Οι γηπεδούχοι μείωσαν σε 1-4 στο 68' με σουτ του Α. Κωνσταντινίδη, για να διαμορφωθεί το τελικό 1-5 στο 90' με πλασέ του Καλαμοτουσάκη.

Διαιτητές: Μπαλογιάννης, Πρίντζιος-Μούζας

ΠΑΓΚΡΑΤΙ (Νίκος Ακριτίδης): Κελαϊδίτης, Παπαθέου, Στεργιόπουλος, Μηνόπουλος, Νεζίρι, Βασιλειάδης (46' Παππάς), Κουτσοχρήστος (46' Α. Κωνσταντινίδης), Νάνος (46' Ακριτίδης), Δεληγιάννης (60' Π. Κωνσταντινίδης), Ρίζος (70' Σακαλής), Καρούζος

ΚΗΠΟΥΠΟΛΗ (Χρήστος Παλλίδης): Γονιδάκης, Νίκος (46' Σοφός), Καλαμοτουσάκης, Μπίσκος, Πίνο (46' Τσίπης), Σαββουλίδης, Τζαρέλλας (75' Ανδρωνιώτης), Σταματογιαννόπουλος (81' Κλουβάτος), Λουκάκης, Νένδος, Ζαρναβέλης (65' Παούρης).

Πηγή Soccerlive.gr

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Δίκαια τα Πετράλωνα 3-1 »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας