Τελευταία ενημέρωση 04:17, 20 Απρ 2024

Αύριο ο προημιτελικός με τον ΠΑΟΚ»!

Κατηγορία ΓΣ Περιστερίου
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Έτοιμοι για τον προημιτελικό του Final-8 του Κυπέλλου Ελλάδος απέναντι στον ΠΑΟΚ το βράδυ της Πέμπτης (16/2, 19:15, ΕΡΤ 3) στο κλειστό «Δύο Αοράκια» του Ηρακλείου Κρήτης, είναι στο Περιστέρι bwin.

Ο Βασίλης Σπανούλης και οι παίκτες του έχουν προετοιμαστεί κατάλληλα προκειμένου να αντιμετωπίσουν την ομάδα της Θεσσαλονίκης με την οποία έχουν αναμετρηθεί ήδη δυο φορές στο ελληνικό πρωτάθλημα.

«Έχουμε παίξει δυο φορές με τον ΠΑΟΚ ως τώρα. Έχω δει και τα δυο παιχνίδια που έχουμε κερδίσει, ωστόσο τώρα θα είναι ένα τελείως διαφορετικό παιχνίδι, αρκετά πιο δύσκολο» υποστήριξε ο Ίαν Χάμερ αναφερόμενος στην αναμέτρηση με τον «δικέφαλο» και πρόσθεσε: «Εμείς όμως είμαστε ομάδα που έχουμε ταλέντο και αν παίξουμε το μπάσκετ που πρέπει μπορούμε να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε».

Όσο για τα σημεία που θα καθορίσουν την εξέλιξη του παιχνιδιού με τον ΠΑΟΚ, ο Αμερικανός πάουερ φόργουορντ των «κυανοκιτρίνων», εξήγησε: «Σε σχέση με τα δυο τελευταία παιχνίδια μας, πρέπει να βελτιώσουμε το ριμπάουντ και την άμυνα μας. Πρέπει να επικεντρωθούμε σ’ αυτά τα δυο στοιχεία και ειδικότερα στην άμυνα, γιατί αυτό θα είναι το κλειδί. Είμαστε αρκετά συγκεντρωμένοι για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: «Καθάρισε» τον έναν δικέφαλο, σειρά έχει ο άλλος! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας