Τελευταία ενημέρωση 14:26, 25 Απρ 2024
Κατηγορία Ηρακλής
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Παιχνίδι με δύο όψεις ήταν αυτό που έγινε στο γήπεδο Ηφαίστου, με το πρώτο μέρος να είναι αμφίρροπο και το δεύτερο να ανήκει αποκλειστικά στον ΑΟ Ιλίου, ο οποίος σημείωσε τέσσερα γκολ και έφτασε σε εμφατική νίκη με 4-0 απέναντι στον Ηρακλή Περιστερίου.

Οι γηπεδούχοι «άγγιξαν» το γκολ στο 29', όταν η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι από το σουτ που επιχείρησε ο Λιαγκόζης. Εκείνοι, όμως, που το πέτυχαν ήταν οι φιλοξενούμενοι στο 47', χάρη σε δυνατό σουτ του Κορωνιού μετά από ασίστ του Γιώτη (0-1). Στο τελευταίο ημίωρο, μάλιστα, οι παίκτες του Α. Νάστου έδωσαν διαστάσεις θριάμβου στην επικράτησή τους. Στο 67' ο Φούρλας με πλασέ έκανε το 0-2 και επτά λεπτά μετά (74') ο ίδιος παίκτης με δυνατό σουτ σημείωσε το 0-3 Στο 78' ο Γιώτης σκόραρε με πλασέ και διαμόρφωσε το τελικό 0-4.

Διαιτητές: Κατοίκος, Μπακογιάννης-Καλοπίσης 

ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΕΡΙΣT. (Γιάννης Νενεκούμης): Νότη, Δρουγουνάκης (73' Πάνος), Μπακάλης (46' Νίτας), Ε. Σάσσαλος (60' Χρυσοχόος), Ν. Μήτρος, Λιαγκόζης (60' Ζαρκαλής), Ελεύθερος, Π. Μήτρος, Κρεμύδας, Α. Σάσσαλος (73' Βαρδαραμάτος), Πουρίκη

ΑΟ ΙΛΙΟΥ (Ανδρέας Νάστος): Αδαμόπουλος, Κιτσώνης, Τζώρτζης, Δαούτης, Ασφής, Ζήκος, Γιώτης, Παπαδημητρίου (61' Μάλλιος), Φούρλας, Λερούτσος (80' Μπάμη), Κορωνιός (75' Καλογήρου).

 

Πηγή Soccerlive.gr

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Βαθμός στου Ζωγράφου »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας