Τελευταία ενημέρωση 11:44, 20 Απρ 2024
Κατηγορία ΠΑΕ Ατρόμητος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Νικηφόρα πέρασε από τον Βόλο η Κ19 του Πέτρου Κοντοβράκη, καθώς επικράτησε 3-2 της τοπικής ομάδας και συνέχισε να βρίσκεται στην πρώτη εξάδα του πρωταθλήματος.

Το σκορ άνοιξε ο Ούγκεν στο 38’, με τους γηπεδούχους να φτάνουν στην ανατροπή με τα γκολ των Νταϊλάνι (41’) και Παπαθανασίου (46’).

Παρ’ όλα αυτά, η ομάδα έδειξε χαρακτήρα σπουδαίου συνόλου και αφού ισοφάρισε στο 53’ με τον Γιαματζίδη, έφτασε στην πλήρη ανατροπή της εις βάρος της κατάστασης με το γκολ του Αμπαρτζίδη στο 57’.

Η σύνθεση της ομάδας: ωΔήμος, Σκλάβος, Κούτρας, Γιαματζίδης, Κορομηλάς, Μουντές, Μπουρνέλης (60’ Βαμβακούσης), Παγώνης, Τσαντίλας (38’ Λέντζας, 89’ Τσαγγάρης), Αμπαρτζίδης (89’ Δέδε), Ούγκεν (89’ Λίλιος).

                                            Νίκη για την Κ-17

Νίκη και για την Κ-17 του Κώστα Παρθενίου, αφού επικράτησε 3-1 του Λεβαδειακού και πλέον βρίσκεται στην 3η θέση της βαθμολογίας.

To σκορ άνοιξε ο Χότζα στο 5’ και ο Μπάτος στο 12’ έκανε το 2-0, βάζοντας από νωρίς πολύ στέρεες βάσεις για την επικράτηση του «Αστεριού».

Ο Λεβαδειακός κατάφερε να μειώσει στο 65’, αλλά στο 85’ ο Λεονταρόπουλος με εκτέλεση φάουλ διαμόρφωσε το αποτέλεσμα της αναμέτρησης.

Η σύνθεση της ομάδας:Βελέτζας, Μπάτρας, Σαρηγγιάνης, Χαραλαμπίδης, Μπέης, Αλεξίου, Μπάτος, Χότζα, Λιόσης, Λοιζίδης, Λεονταρόπουλος

Έπαιξαν οι: Πούλος, Καψής, Μυλωνάς, Καζέρος, Δημοσθενιάδης

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Κόλμαν: «Χάθηκε ο στόχος των playoffs» »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας