Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Βελτιώνει την εικόνα του!

Κατηγορία Άγιος Ιερόθεος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Με αισθητά τα βήματα της προόδου ο Άγιος Ιερόθεος ήταν ανταγωνιστικός απέναντι στην Θύελλα Ραφήνας από την οποία ηττήθηκε σήμερα με 3-1 στη Χωράφα.

Το έργο της ομάδας του Ν. Μεσολόγγη  μόνο εύκολο δεν ήταν μέχρι να κάμψει την αντίσταση του ουραγού, πλην βελτιωμένου, Άγιου Ιερόθεου, που πραγματοποίησε καλή εμφάνιση και έφτασε κοντά στο θετικό αποτέλεσμα. Χαρακτηριστικό είναι πως μέχρι το 78ο λεπτό οι δύο ομάδες βρίσκονταν ισόπαλες στο παιχνίδι!.

Οι φιλοξενούμενοι πήραν το προβάδισμα στο 30' με πλασέ του Γούλα σε τετ α τετ με τον Μανωλικίδη (0-1), όμως στο 65' ήρθε η ισοφάριση από τους κιτρινόμαυρους με κεφαλιά του Τσαμπουράκη σε εκτέλεση κόρνερ. Αφού συνήλθε από το σοκ, η Θύελλα ευτύχησε να πάρει ξανά το προβάδισμα στο 78ο λεπτό χάρη σε κεφαλιά του Χίσο μετά από φάουλ του Γκούμα (1-2). Μάλιστα, στο 84' βρήκε και τρίτο γκολ για το τελκό 1-3, επειτα από εκτέλεση κόρνερ του Γκούμα και κεφαλιά του Σαντίκου.

Διαιτητές: Κακρίδης, Μουμπογιατζόγλου-Ιωαννίδης (Πειραιά)

ΑΓΙΟΣ ΙΕΡΟΘΕΟΣ (Νίκος Ίσσαρης): Μανωλικίδης, Κριτούλης (60' Σταθακόπουλος), Πρίφτης, Ροκάκης, Βεσέλι, Κωστής, Μπιλικαΐδης, Ευθυμιάδης, Μουστάκης (80' Μονεμβασίτης), Γκαρτζονίκας, Τσαμπουράκης

ΘΥΕΛΛΑ ΡΑΦΗΝΑΣ (Νίκος Μεσολόγγης): Κουμής, Μαργέτης (46' λ.τρ. Νάκας), Φύτρος, Σαντίκου, Σουλτανίδης (70' Δημητρίου), Γούλας, Μαρτίνος, Παντελίδης (85' Δημάτσας), Χίσο, Αράπης, Γκούμας (85' Μπαριτάκης).

 

Πηγή Soccerlive.gr

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 08 Φεβρουάριος 2023 21:18