Τελευταία ενημέρωση 12:12, 23 Σεπ 2020

Γενική Συνέλευση και ζυμώσεις

Κατηγορία ΑΟ Περιστερίου
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Ο Α.Ο ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ όρισε την Γενική του συνέλευση η οποία θα γίνει την Τρίτη 02/06 και ώρα 20:00 στα γραφεία της ομάδος Κρέσνας 90 δημοτικό Στάδιο.

Βάσει καταστατικού του συλλόγου αν δεν υπάρξει απαρτία θα επαναληφθεί την Πέμπτη 04/06 και σε περίπτωση εκ νέου μη απαρτίας οριστικά την Δευτέρα 08/06 στον ίδιο χώρο και ώρα.

Σε ανακοίνωση του Δ.Σ τόνισε «Ο Α. Ο ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ μετά από μια ιδιαίτερη επιτυχημένη χρονιά όπου κατέλαβε την δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα της Α΄ Αθήνας και συγχρόνως το κύπελλο ήθους ορίζει την Γεν. συνέλευση για εκλογή νέου Δ.Σ και οικονομικού απολογισμού. Είναι φανερό ότι την προσπάθεια πρέπει να την αγκαλιάσουν νέοι παράγοντες και να προσχωρήσουν στο Δ.Σ καινούργια πρόσωπα έτσι ώστε η ομάδα να συνεχίσει να έχει μια αξιοπρόσεκτη πορεία στην συνέχεια. Άλλωστε την προκειμένη χρονική στιγμή υπάρχει οργάνωση στον σύλλογο σε όλους τους τομείς.

Αναφορικά με τα μέλη που απαρτίζουν το τωρινό Δ.Σ είναι άγνωστο το τι θα πράξουν , είναι σίγουρο όμως ότι αν δεν υπάρξει στήριξη τότε θα υπάρχει πρόβλημα. Είναι γνωστό σ’ όλους ότι υπηρετούν την ομάδα πάρα πολλά χρόνια τα ίδια άτομα και είναι φυσιολογικό να υπάρχει κόπωση. Γι’ αυτό τον λόγο πρέπει οπωσδήποτε να παραστούν όλα τα μέλη του στην Γεν. συνέλευση που αναμένεται να είναι κρίσιμη για το μέλλον του συλλόγου. » Αναφορικά με τα αγωνιστικά μετά από μια σειρά επιτυχημένων φιλικών αγώνων έκλεισε η αγωνιστική χρονιά την Δευτέρα με οικογενειακό διπλό ανάμεσα στην Α’ ομάδα και τη Κ17 του συλλόγου και εν συνεχεία το Δ.Σ παρέθεσε γεύμα σ’ όλους τους ποδοσφαιριστές, προπονητές, γιατρούς και φροντιστές σε μια πολύ όμορφη εκδήλωση.    

Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 30 Μάιος 2015 22:59
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Ο Όμιλος «βγάζει» διοίκηση τη Δευτέρα »
Μπακαράς
Hatzi
Asfaleies Kalogeras
Leventis kreopoleio
ACS Περιστερίου

Δημοφιλέστερα

Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας