Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Διπλή προσθήκη με Γκολφινόπουλο και Ζελέκου

Κατηγορία Ήφαιστος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Κάθε άλλο παρά εύκολη δεν θα είναι η αποστολή του Ήφαιστου αναφορικά με το θέμα της παραμονής του στην κατηγορία.

Γι αυτό το λόγο ο διοικητικός ηγέτης της ομάδας αποφάσισε να κάνει ακόμη δυο προσθήκες στο έμψυχο δυναμικό του συλλόγου προκειμένου η ομάδα να εμφανιστεί ακόμη περισσότερο ανταγωνιστική στους εναπομείναντες τελικούς.

Στο πλαίσιο αυτό, οι κόκκινοι ήρθαν σε συμφωνία με δυο ποιοτικούς ποδοσφαιριστές που αναμένεται να προσφέρουν λύσεις στο επιθετικό κομμάτι. Τη φανέλα του Ήφαιστου θα φοράει μέχρι το τέλος της σεζόν ο 27χρονος ακραίος επιθετικός, Χρήστος Γκολφινόπουλος που άνηκε στον Ατρόμητο Πειραιά  έχοντας φέτος πέντε συμμετοχές με τη φανέλα των Καμινιωτών.

Μεταξύ άλλων έχει αγωνιστεί και σε επίπεδο Γ' Εθνικής με τη φανέλα του Κερατσινίου ενώ έχει περάσει από Άγιο Ιερόθεο, Άρη Πετρούπολης και πολλές άλλες ομάδες όπως η Ηλιούπολη, ο Φωστήρας και ο ΑΟ Περιστερίου.

Με την ποιότητα του και την εμπειρία του θα βοηθήσει σημαντικά το συγκρότημα του Χαράλαμπου Λιαιλία.

Κοινή πορεία πλεύσης χάραξε και ο Μάριος Ζελέκου. Ο Αλβανός εξτρέμ μετά την αποδέσμευση του από τον ΓΣ Καισαριανής παίρνει και εκείνος το ίδιο δρομολόγιο με αυτό του Μπλέντι Αγκόλι. Ο Ζελέκου που διακρίνεται για την ταχύτητα του και την άριστη τεχνική του κατάρτιση έχει περάσει μεταξύ άλλων από Προοδευτική, Καλαμάτα, Αθηναϊκό, Μαρκό και ΑΕ Μοσχάτου.

Πρόκειται για ακόμη ένα σημαντικό εργαλείο που προστίθεται στη φαρέτρα των Περιστεριωτών.

 

Πηγή Soccerlive.gr