Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Κατηγορία Ιπποκράτης
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Μπορεί να βρέθηκε νωρίς πίσω στο σκορ, ωστόσο ο Ορφέας Αιγάλεω βρήκε τον τρόπο να φέρει «τούμπα» το ματς στο γήπεδο Ηφαίστου και να πάρει τη νίκη με 2-1 απέναντι στον Ιπποκράτη.

Μόλις στο 8ο λεπτό οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με πλασέ του Μπότη σε αντεπίθεση, όμως μέχρι την ανάπαυλα όλα άλλαξαν! Στο 15ο λεπτό ο Μαγαλιός ισοφάρισε με κεφαλιά (1-1) και στο 44' ο Μπέλιας μετέτρεψε σε γκολ πέναλτι που κέρδισε ο Κονγκίνη για το 1-2. Στο δεύτερο ημίχρονο δεν διαφοροποιήθηκε κάτι, με τους Αιγαλεώτες να παίρνουν σημαντικό «τρίποντο».

Διαιτητές: Μαράνος, Αθανασάκης-Πρίντζιος

IΠΠΟΚΡΑΤΗΣ (Θανάσης Ζαμπούρας): Καβουρίνος (46' Γ. Τεννές), Κλαυδιανός, Νάτσης (74' Μηδέλιας), Σκλαβενίτης, Ασημακόπουλος (46' Κανδηλιώτης), Κολοβός, Μπότης, Σπανουδάκης (57' Ρουμελιωτάκης), Βασιλείου, Αγγελόπουλος (66' Παναγιωτακόπουλος), Λέκκας

ΟΡΦΕΑΣ ΑΙΓ. (Σταύρος Ηλιόπουλος): Μακρής, Φ. Αγγελακόπουλος, Χαρίτος, Μπέλιας, Βουτσινάς, Β. Αγγελακόπουλος (17' λ.τρ. Ανδρονιώτης), Λουμίδης, Μουσκάτ (46' λ.τρ. Νεστουράι), Μαγαλιός, Κονγκίνη (89' Κατσαΐτης), Λάππας (90' Μανώλικας).

Πηγή Soccerlive.gr