Τελευταία ενημέρωση 16:50, 19 Απρ 2024

Ζωντανός για τη 2η θέση με...γκολ Ταυλαρίδη!

Κατηγορία ΠΑΕ Ατρόμητος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Ο Ατρόμητος μπορεί να μην κατάφερε να κερδίσει σήμερα τον Αστέρα Τρίπολης στο Περιστέρι (0-0) κι όμως είναι ακόμη ζωντανός στη μάχη για την κατάκτηση της δεύτερης θέσης που οδηγεί απευθείας στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ.

Τον κράτησε ζωντανό ένα γκολ του πρώην δικού του, του Στάθη Ταυλαρίδη στη Τούμπα καθώς η νίκη του Παναθηναϊκού επί του ΠΑΟΚ κράτησε τον δικέφαλο στους 4 βαθμούς. Αντί δηλαδή η διαφορά από τον ΠΑΟΚ να αυξηθεί, μειώθηκε.

Ο Ατρόμητος ήταν λοιπόν πολύ καλύτερος από τον χειρότερο Αστέρα που έχουμε δει αλλά δεν μπόρεσε να βρει το δρόμο με τα δίχτυα. Είχε τις ευκαιρίες αλλά βρήκε απέναντι του έναν πολύ καλό Θεοδωρόπουλο.

Ο Νίκος Νιόπλιας παρέταξε τον Ατρόμητο με το κλασικό πλέον 4-3-3. Κάτω από τα δοκάρια ο Γκορμπούνοφ, δεξί μπακ ο Κιβρακίδης, αριστερό ο Κοντοές και δίδυμο στα στόπερ οι Φυτανίδης, Λαζαρίδης. Στα χαφ τους Πίτου, Κατσουράνη, Μπάλλα και πιο μπροστά τους Καραμάνο, Ούμπιδες, Ναπολεόνι.

Ο Στάικος Βεργέτης προτίμησε το 4-2-3-1 με τον Θεοδωρόπουλο στον άσο, τον Τσοκάνη στο αριστερό άκρο της άμυνας, τον Λούι στο δεξί και στο κέντρο τους Σανκαρέ, Γκοιάν. Τα δύο αμυντικά χαφ οι Ιγκλέσιας, Κουρμπέλης και λίγο πιο μπροστά οι Ρόλε, Μάσα, Μπαντιμπανγκά με τον Μπαράλες στην κορυφή.

 Εχθρική πέρα για πέρα όμως ήταν και η διαιτησία του Ζαχαριάδη που προκάλεσε την οργή των παραγόντων και του προέδρου του Ατρόμητου.

 Ατρόμητος (Νίκος Νιόπλιας): Γκορμπούνοφ, Πίτου Γκαρσία (76' Καράσκο), Κατσουράνης, Λαζαρίδης, Φυτανίδης, Κιβρακίδης, Κοντοές, Καραμάνος (63' Μαρσελίνιο), Ούμπιντες, Ναπολεόνι, Μπάλλας (63' Αγκουαζί).

Αστέρας Τρίπολης (Στάικος Βεργέτης): Θεοδωρόπουλος, Λούι, Γκοϊάν, Τσοκάνης, Σανκαρέ, Κουρμπέλης, Ιγκλέσιας, Ρόλε, Μάσα (71' Μουνάφο), Μπαράλες, Μπαντιμπανγκά (46' Πάρα, 74' Ζησόπουλος).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Οργή και ανακοίνωση για Ζαχαριάδη! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας