Τελευταία ενημέρωση 09:56, 24 Απρ 2024

Ισοπαλία (1-1) στους «Ζωσιμάδες»

Κατηγορία ΠΑΕ Ατρόμητος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Ανεβάζοντας την απόδοσή τoυ στο δεύτερο ημίχρονο και εν μέσω δύσκολων καιρικών συνθηκών, ο Ατρόμητος ήρθε χθες 1-1 στους «Ζωσιμάδες» κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα στο πλαίσιο της 20ής αγωνιστικής της Super League.

Στο 5’ ο ΠΑΣ Γιάννινα κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα, αλλά έπειτα από εξέταση του VAR το γκολ ορθά δεν μέτρησε, αφού ο Μορέιρα που είχε δώσει την ασίστ ήταν σε θέση οφσάιντ. Ωστόσο, στο 32’ έπειτα από φάση διαρκείας που άρχισε από σέντρα του Πήλιου, ο Μπαλάν από κοντά άνοιξε το σκορ, βάζοντας μπροστά τους γηπεδούχους.

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι παίκτες του Κρις Κόλμαν προσαρμόστηκαν στις συνθήκες και στις απαιτήσεις του παιχνιδιού και στο 52’ έχασαν την πρώτη τους καλή στιγμή στο παιχνίδι, όταν ο Στρούγγης πήρε την κεφαλιά και σε δεύτερο χρόνο ο Κιάρτανσον δεν μπόρεσε να τη στείλει στα δίχτυα.

Όσο περνούσε η ώρα, η ένταση και η πίεση της ομάδας ανέβαινε, κάτι στο οποίο συνέβαλε και η τριπλή αλλαγή του Κόλμαν, που πέρασε στο ματς τον Αντρέας Κούεν (εξέλιξη που ήταν πολύ ευχάριστη, από τη στιγμή που ο Αυστριακός ταλαιπωρήθηκε τον τελευταίο μήνα από τραυματισμό) και τους Γιώργο Τζοβάρα και Γιάννη Οικονομίδη.

Μια ακόμα προειδοποιητική βολή ήρθε στο 77’ με το μακρινό σουτ του Κούεν να αποκρούει ο Τσιντώτας, ωστόσο στο ίδιο λεπτό προέκυψε η ισοφάριση. Ο Αθανασίου έβγαλε τη σέντρα από τα αριστερά και ο Τζοβάρας με ένα εκπληκτικό βολέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα γράφοντας το 1-1.

Παρ’ όλα αυτά, το παιχνίδι δεν είχε τελειώσει… Στο 81’ ο Οικονομίδης έστειλε την μπάλα άουτ έπειτα από υπέροχη ατομική ενέργεια, ενώ στο 88’ ο Ρομπάιγ με σέντρα βρήκε τον Τζαβίδα στην περιοχή που πλάσαρε με τη μία, αλλά η μπάλα πέρασε δίπλα από την εστία του Τσιντώτα.

Τελικά, πρωταγωνιστής του αγώνα αναδείχθηκε και πάλι ο Γιαννιώτης, που στο 90’+2’ κατάφερε να αποκρούσει πέναλτι του Νίνη, κρατώντας το 1-1. Μάλιστα, η τελευταία ευκαιρία του αγώνα άνηκε στην ομάδα του Κόλμαν, όταν στο 90’+6’ ο Οικονομίδης σούταρε έξω από την περιοχή, αλλά ο Τσιντώτας απέκρουσε σε κόρνερ.

Η σύνθεση Γιαννιώτης, Κεσχρίντα, Ν. Αθανασίου, Χατζηισαΐας, Στρούγγης, Γκονθάλεθ, Έρλινγκμαρκ (58′ Οικονομίδης), Φριντζόνσον (58′ Κούεν), Ροτάριου (66′ Τζοβάρας), Ρομπάιγ, Κιάρτανσον (58′ Τζαβίδας).

Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας