Τελευταία ενημέρωση 18:35, 19 Απρ 2024
Κατηγορία Άγιος Ιερόθεος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Κάτι σαν μαρτύριο φαντάζει τούτη την στιγμή το πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής για τον άλλοτε κραταιό Άγιο Ιερόθεο που γνώρισε νέα βαριά ήττα αυτή τη φορά στο Ηράκλειο από τον Πόρο με σκορ 5-1. Έτσι με 1 βαθμό συγκομιδή παραμένει καθηλωμένος στην τελευταία θέση.

Μόλις στο 8ο λεπτό ο Πύλιος έβαλε μπροστά στο σκορ την ομάδα του με σουτ μετά από γύρισμα του Μέμμου (1-0), στο 23' ο Νάκας σημείωσε το 2-0 με σέντρα σουτ και στο 36' ο Καστελλιανάκης ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0 με γυριστή κεφαλιά σε σέντρα του Μέμμου. Οι Περιστεριώτες μείωσαν στο 66' με γκολ του Μπιλικαΐδη, ο οποίος αρχικά βρήκε... δοκάρι και με δεύτερη προσπάθεια τα δίχτυα (3-1), όμως οι γηπεδούχοι επανήλθαν και με δύο γκολ έδωσαν διαστάσεις θριάμβου στην επικράτησή τους. Στο 78' ο Καστελλιανάκης με μονοκόμματο σουτ μετά από σέντρα του Ρηγόπουλου πέτυχε το 4-1 και στο 89' ο Κωτσερίδης έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του μετά από πλασέ του Καστελλιανάκη (5-1).

Διαιτητές: Κυριακίδης, Κοκοτάκης (Λασιθίου)-Κελαϊδής (Ρεθύμνου)

ΠΟΡΟΣ (Γιάννης Χατζησεβαστός): Ζαφείρης (46' Ιατράκης), Νάκας (72' Ρηγόπουλος), Σημαιάκης, Παπαδομιχελάκης, Αυγουστάκης, Κουτάντος (82' Πακιουφάκης), Μέμμος, Καλαμιώτης (64' Μαγάκης), Καστελλιανάκης, Πύλιος (72' Ριζάκης), Φρρόκου.

ΑΓΙΟΣ ΙΕΡΟΘΕΟΣ (Nίκος Ίσσαρης): Μανωλικίδης, Ρόπας (46' Λέτης), Χριστόπουλος, Μονεμβασίτης, Κωτσερίδης, Βέτσελι, Κριτούλης (72' Μπακουλάτι), Μπαρμπιέρι (72' Ευθυμιάδης), Καρβέλης (46' Κωστής), Μπιλικαΐδης, Μουστάκης.

 

Πηγή Soccerlive.gr

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Ήττα από τον Γιούχτα στη Χωράφα (vid) »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας