Τελευταία ενημέρωση 02:23, 20 Απρ 2024
Κατηγορία Water Polo
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Στις λεπτομέρειες ηττήθηκε (9-7) η ανδρική ομάδα πόλο του ΓΣ Περιστερίου από τον Πανιώνιο στο κολυμβητήριο της Νέας Σμύρνης, στην πρώτη αγωνιστική της Β’ φάσης του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης της Α1 Εθνικής Κατηγορίας.

Οι «κυανοκίτρινοι» που αγωνίστηκαν χωρίς τον Μιχάλη Καζάζη το πάλεψαν και ήταν μέσα στο παιχνίδι για τρία 8λεπτα, αλλά στο τέλος έμειναν από αμυντικές λύσεις. Δεν υπήρχε ισορροπία στα μετόπισθεν και αυτό το εκμεταλλεύτηκαν οι γηπεδούχοι και έφτασαν στη νίκη κερδίζοντας με διαφορά ένα γκολ το καθένα από τα δυο τελευταία 8λεπτα της αναμέτρησης.

Επόμενος αντίπαλος για την ομάδα του ΓΣ Περιστερίου είναι το επόμενο Σάββατο (28/1, 16:00) στο κολυμβητήριο της Χωράφας ο Ολυμπιακός.

ΤΑ 8ΛΕΠΤΑ: 2-2, 2-2, 2-1, 3-2.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Δήμου): Λιμαράκης, Κοπελιάδης 1, Μπουζάλας 1, Γκιουβέτσης 1, Μπιτάτζε 2, Νταλάπας 1, Καλαϊτζής 1, Μουρατίδης, Παπάκος, Γούνας 2, Κανελλόπουλος, Καπετανάκης, Αναγνώστου, Λοράντος, Γεωργακόπουλος.

ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ (Λούδης): Σαλτέρης, Τοράκης 2, Πρέκας, Γερακούδης, Κουκουμάκης 1, Μπιτσάκος Χρ., Καρούντζος 1, Φώσκολος 1, Χρυσοσπάθης 2, Μαστρογιαννάκος, Λαδάς, Χόλαντ, Ναγκλ, Μπιτσάκος Ανδ.

Λούδης: «Δεν ήμασταν αποτελεσματικοί στον παίκτη παραπάνω»

Μετά το τέλος του αγώνα με τον Πανιώνιο, ο προπονητής της ομάδας πόλο του ΓΣ Περιστερίου, Κώστας Λούδης, δήλωσε: «Ήμασταν πολύ ανταγωνιστικοί απέναντι σ’ ένα δυνατό αντίπαλο όπως είναι ο Πανιώνιος στην έδρα του. Θεωρώ ότι μας στοίχισε η έλλειψη επιλογών στο τέλος. Η απουσία του Μιχάλη Καζάζη ήταν σημαντική για μας. Στο τέλος ξεμείναμε απο επιλογές παικτών, γιατί δεν είχαμε αμυντικό να μαρκάρει με αποτέλεσμα να μην υπάρχει ισορροπία. Επίσης θεωρώ ότι έπαιξε ρόλο και η κούραση από τον αγώνα του Κυπέλλου της Τετάρτης. Το παιχνίδι κρίθηκε στις λεπτομέρειες και στο κακό ποσοστό που είχαμε στον παίκτη παραπάνω. Αν το ποσοστό μας ήταν καλύτερο θα μπορούσαμε να έχουμε πετύχει ένα καλύτερο αποτέλεσμα».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Οι γυναίκες του ΓΣΠ 2η νίκη στην Α1 πόλο! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας