Τελευταία ενημέρωση 11:03, 25 Απρ 2024

ΓΣΠάρα για την (πισινάτη) πρόκριση!

Κατηγορία Θέματα
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Με τον Παναθηναϊκό θα αναμετρηθεί την Τετάρτη (18/1, 15:00) στο κολυμβητήριο στο Γουδή η ανδρική ομάδα πόλο του ΓΣ Περιστερίου, στο νοκ άουτ προημιτελικό Κυπέλλου Ελλάδος που οδηγεί στο Φάιναλ Φορ της διοργάνωσης (3 και 4 Φεβρουαρίου) που θα διεξαχθεί στην Πάτρα.

Οι πολίστες του Κώστα Λούδη έχουν πολύ καλή ψυχολογία, είναι σε καλή αγωνιστική κατάσταση και αυτό θέλουν να το αξιοποιήσουν απέναντι σ’ έναν ανταγωνιστικό αντίπαλο.

«Είμαστε δυο ομάδες που περάσαμε πλέι οφ του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης και έχουμε τους ίδιους στόχους» υποστήριξε ο Μιχάλης Καζάζης και συνέχισε: «Θέλουμε να προκριθούμε στο Φάιναλ Φορ του Κυπέλλου. Το τελευταίο διάστημα έχουμε ανασυνταχθεί, ξεπεράσαμε τα πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζαμε με τραυματισμούς και έχουμε αρχίσει να βρίσκουμε έναν καλό αγωνιστικό ρυθμό. Παιχνίδι με παιχνίδι γινόμαστε καλύτεροι».

Για τον βαθμό δυσκολίας της αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό, ο αμυντικός της ομάδας πόλο του ΓΣ Περιστερίου Μιχάλης Καζάζης, υπογράμμισε: «Ο αντίπαλος θέλει πολύ το παιχνίδι, αλλά θεωρώ ότι είναι καθαρά στο χέρι μας το αποτέλεσμα! Αν πιάσουμε την απόδοση που είχαμε στα τελευταία παιχνίδια, θεωρώ ότι το τελικό αποτέλεσμα θα είναι υπέρ μας. Χωρίς να θέλω με αυτό τον τρόπο να υποτιμήσω τον Παναθηναϊκό που είναι μια πολύ έμπειρη ομάδα με καλό ρόστερ που κάνει μια αξιοόλογη προσπάθεια στο φετινό πρωτάθλημα».

Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας